Keresés Kategóriák Kedvencek

Fullchaos profilja

Fullchaos Regisztráció: 2007. október 2.
Megtekintett videók: 746 db
Saját tippek: 14 db
adam887 - 10 éve, 7 hónapja

A I phone keresés szafariban kommentjeinek 2. oldalán.

VideoSmart.Team - 10 éve, 10 hónapja

Kedves Ádám, hol találtad az említett üzenetet?

groms - 13 éve, 3 hónapja

melyik program tölti be a következő oldalt a görgővel

Fullchaos - 13 éve, 11 hónapja

Jaaa, ez a VideoSmartosok közreműködésével sikerült, mert a javascript kódrészletet nem "ette meg" a feltöltő, elrontotta a karaktereket.

hackflux2 - 13 éve, 11 hónapja

A videodba bemutatod hogy : a kod sorozatot ( javascriptet) honnan szerezhetjuk be -> eddig oke Ez a videosmarton a te videod alat talalhato a leirasban van meg- >eddig is oke De hogy vetted fel a videoban azt hogy az eppen keszulo videod mar fel van toltve a videosmartra de meg epen vetelezed ?? ez a kerdes ha meg mindig nem erted akor nezd meg 0:22 -tol es figyeld meg mirol beszelek !!??
Nem ertem hogy a videoban hogy szerepelhet ugyanaz a video felteve mar a videosmartra??

Fullchaos - 13 éve, 11 hónapja

Egy szót se értek, mi a kérdés?

hackflux2 - 13 éve, 11 hónapja

hogy csinaltad az Iphone-os videot amikor megmutatod a safari hianyosagait?? mert feltetted a videot mar azelott hogy elkeszitetted volna ?) nekem ez zavaros megmaggyaraznad lecci koxi

Fullchaos - 14 éve

Általában Kétfajta tücsköt lehet kapni, feketét és barnát. A feketék egészen nagyra nőnek, csak akkor javaslom, ha már teljesen kifejlődtek a gekkók, erősek és nagyok. A barnákat általában különféle méretben lehet kapni, egészen kicsiket, közepeseket és nagyokat. Utóbbi már egészen barna, körülbelül 3 centi nagy. Ezeket is csak akkor javaslom, ha már nagyok a gekkók, bár ezekkel könnyebben megbirkóznak. Egyébként a tücskök viszonylag könnyű esetek, nem fognak tőle megfulladni - ha vadássza, egy roppantással megöli őket, nem okozhatnak kárt.
Talán a gyászbogár lárva már keményebb falat, mert azok elég masszívak, igazi túlélők. Viszont néhány helyen lehet kapni viaszmoly lárvát, azok sokkal kisebbek, illatos-édes, az enyémek azokat nagyon szeretik.

MartinaMakrai - 14 éve

Először is köszi, hogy válaszoltál.

Nos, van 2 leopárd gekkók, 4 napja van nálunk. Kb. 10 cm hosszú mindkettő. Vettünk nekik tücsköt és gyászbogárlárvát. A kérdésem az lenne, hogy mekkorákat adhatunk nekik? A tücsköket közepesnek vettük, de szerintem nagy nekik, félek hogy fulladást okozna.

Eddig még csak az egyik evett meg egy lárvát, utána furán dörgölte a fejét mindenhez. A lárva mozgó feje nem vezethet-e fulladáshoz?

Tudom, hogy elég bugyuta kérdéseim vannak, de nem szeretnék felelőtlen lenni.

Fullchaos - 14 éve

Persze, de inkább ide írd, hátha másokat is érdekel.