Keresés Kategóriák Kedvencek

Windows XP szerkesztése az nLite segítségével - 1. rész

Készítette: krisz-zombikiller
2011. június 1. 21:42:45 - 4624 megtekintés
 • Megmutatom miként lehet a Windows XP-t szerkeszteni az nLite segítségével.
 • Amire szükségünk van

  Windows XP
 • Windows XP szerkesztése az nLite segítségével

  Másoljuk fel gépünkre a Windows XP tartalmát egy új könyvtárba.
  Indítsuk el az nLite-ot, majd kövessük a videón látható utasításokat.
 • Címkék:

  nlite windows xp operációs rendszer
brekit - 12 éve, 11 hónapja

A videóval semmi baj, és azzal sem hogy camstudioval készült mert jól látható. Inkább az van, hogy a videó nem a címében feltüntetett XP szerkesztéséről szól, ahoz köze nincs.
Csupán csak be mutogatol néhány lépéseit az nLite-n, ami amúgy is mindenki számára könnyen magától ismerhet mivel a nLite magyar nyelvű és mindenhez magyar súgót ír minden lépésnél.
A z nlite mutogatása helyet inkább a xp szerkesztését kellett volna foglakoznod és mutatnod ha már egyszer Windows XP szerkesztése az nLite segítségével a címe.
Én azt gondoltam mivel már vannak jobban elmagyarázott hasonló videók itt fent, hogy itt majd valami egyedi sajátos xp szerkesztési technikákat, és integrálási technikákat láthatok, amit esetleg még nem ismerek.
Nem leszólni akarlak, vagy a videódat, de próbálj meg a témára térni az xp szerkesztésre, egyszer ha ilyenbe fogtál, hiszen ennél sokkal jobban bemutatott videó van már fent (bár az is nagyon hiányos).
Próbálj meg a mások által készített xp szerkesztős nLite-s videoknál részletesebbet csinálni, akkor csúcs lesz a videód, mert így újat nem mutatsz és még kevesebbet mint mások mutattak.
Ha tényleg értesz az xp szerkesztéshez akkor mutas töbet azoknál is akik már előtted megtették, akkor biztos hogy lenyűgözöl videóddal mindenkit.

xkoti - 12 éve, 11 hónapja

nekem tetszik bár már van fennt egy hasonló videó na de mind1 amire pedig figyelj több okot fektettél arra hogy törölj a telepítőböl mint hogy tegyél bele cuccokat szerintem ezt fordítva kellet volna kicsit részletesebben magyarázd némelyiket nem teljesen magyaráztad jah és a camstudio az gatya használ camtasia studiot az sokkal jobb várom a következő videót

krisz-zombikiller - 12 éve, 11 hónapja

bocs de ez még csak az első video m volt legközelebb jobb leszek am én utánna feltöltöttem a második részt is de még nem elenőrizték át a video smart osok

hackflux2 - 12 éve, 11 hónapja

haaa... kivancsi vagyok mi lex belole ) en egy szimpla windows-ra tippelek csak ugye telepiti a progikat is melle automatikusan ... Lehet hogy tevedek de en ebbol ezt vettem ki [ es ha nincs lezarva a windows cd akkor lehet arra is tenni nem kell kimasolni az elejen ..:P( ez akkor igaz a nem eredeti a cd ) ] Amugy videonak jo mondjuk elobb keszuj picit fel hogy mit mondasz es mi miert van es akkor nagyobb a siker ( hogy tudd mirol van szo a videoban )