Keresés Kategóriák Kedvencek

Trükkök a zsetonnal, 5. rész: átlövés

Készítette: PEmagic
2008. február 22. 18:13:50 - 23743 megtekintés
 • A következőkben a zsetontrükkök Rolls-Royce-át fogjuk megtanulni, amit viszonylag kevés ember tud megcsinálni, de sok gyakorlással a kevesek egyike lehetünk! A trükk lényege: egyik tenyérből átlőjük a másikba a zsetont.
 • Amire szükségünk lesz

  1 db zseton
  kézügyesség
 • Hogyan lőjük ki a zsetont a tenyerünkből

  Ez a trükk rengeteg gyakorlást igényel, aki tényleg meg akarja tanulni, annak rá kell szánnia 2-3 hónapot, hogy megtanulja a trükköt. Pénzzel ne is gyakoroljuk, mert a zseton a legnagyobb felület és súlyra is a legideálisabb. Helyezzük a zsetont a tenyerünkbe, amit a hüvelykujj alatti párnás izommal fogunk ellőni, mégpedig úgy, hogy befeszítjük a zsetont a tenyerünk kb. a kisujj alatti részébe. Ahogy a hüvelykujjunkat ráfeszítjük, már mozdul is a zseton, amit addig feszítjük, amíg el nem pattan a tenyérből. Amikor elkezdjük ezt gyakorolni, épphogy picit fog megmozdulni a zseton, de sok gyakorlással megerősödik a kezünk és képesek leszünk nagyobb távolságra is ellőni a korongot. Sikeresebb lehet a trükk, ha a másik kezünkkel alaposan lenyomjuk a zsetont amikor a tenyerünkbe helyezzük, és úgy feszítünk rá.
 • Címkék:

  zseton trükk bűvész
marci13 - 10 éve, 11 hónapja

2 Perc és már ment is !!!

Petyaszter - 12 éve, 11 hónapja

Jó, értem,hogy ne próbáljuk pénzérmével. De ha nincs más, akkor 200Ft-ossal lehet csinálni, ha sokat gyakorlunk?

czegledi - 13 éve, 1 hónapja

Végre nekem is sikerült) mindössze 2 hétig kellett gyakorolnom

Gabcoma - 13 éve, 8 hónapja

bocsika de én 12 éves létemre harmadjára sikerült

oktato - 14 éve

Te jó ég!!! Kipróbáltam egy bevásárlókocsis zsetonnal - más nem volt kéznél - és fél méterre repült. Igaz rögtön nem tudtam megismételni, mert nem találtam el a pontos helyét a tenyeremben. Azt kellett gyakorolnom. Talán a téglarakodásban erősödhetett meg a kezem-fogásom!? A többi trükköt nem próbáltam, de ahogy ismerem magam a legalapabb nem fog sikerülni hosszú ideig.