Keresés Kategóriák Kedvencek

Trükkök a zsetonnal, 3. rész: zsetonösszehúzás

Készítette: PEmagic
2008. február 20. 21:54:55 - 31869 megtekintés
 • Az egyik legnépszerűbb trükk a zsetonösszehúzás. A haladók több zsetonnal is meg tudják csinálni, jelenleg kétszer 7 zsetont használunk a trükkhöz. A két 7 darabos zsetontoronyt egymás mellett megfogjuk és szépen összehúzzuk egy oszloppá.
 • Amire szükségünk lesz

  14 db zseton
  kézügyesség
 • Hogyan tartsuk az ujjainkat

  Sok gyakorlással elsajátítható szépen ez a pár mozdulat is, de ez az egyik legnehezebb zsetonos trükk. Kezdetnek ajánlott 4-4 zsetonnal megtanulni a trükköt. Fontos az ujjak pozíciója: a kisujj és a gyűrűsujj megfogja az egyik oszlop oldalát, a középső-, mutató-, és hüvelykujj pedig háromszög alakban fogja meg a másik négyes oszlopot.
 • A mozdulat

  Miután ez megvan, a hüvelykujjal megemeljük és a zsetonok automatikusan egymásba fognak peregni. Utána már csak annyi a dolgunk, hogy összehúzzuk az oszlopot. Akkor csináljuk jól, ha lehet hallani, hogy szépen, egyesével peregnek egymásra a zsetonok.
 • Egy kis nehezítés

  Ha már ez jól megy nekünk, jön a nehezítés: fogunk három másik zsetont és magába az álló toronyba pörgetjük bele a tetején. Először nagyon sok gyakorlást igényel mindez, de a látvány kárpótolni fog mindenkit!
 • Címkék:

  zseton trükk póker bűvész
slythug - 11 éve, 10 hónapja

kemény felületen sehogyse megy havernak igen. puhán párszor összejött

azombika - 12 éve, 6 hónapja

Jó a Videó...

asd
asd
asd

azombika - 12 éve, 6 hónapja

Hát csak 1szer kell megérteni a lényegét, ez 0,5 nap alatt sikerült 7-7 zsatonnal, de pillangó az nem megy, meg az átlövés és az ilyenek, mert kicsi és gyenge kezem van

valentin06031995 - 14 éve, 6 hónapja

Nagyon jó a videó. Én kb olyan 2 hét alatt tanultam meg a trükknek az első részét amikor csak 2db 4es stack van. A második részét én gyorsan megtanultam. A többi trükk is tetszik amúgy. Vannak amiket láttam már videókba de nemtudom megcsinálni. Pl: a pillangóból még egy zseton a hüvelyk és a kisujj közé kerül ha tudsz akkor lécci készíts videót előre is kösz. Hello.

kisgomboc95 - 14 éve, 10 hónapja

nekem ez már megy de én nem a hüvelyk újammal szoktam felemelni hanem a középsővel szerintem úgy sokkal könnyebb