Keresés Kategóriák Kedvencek

Trükkök a zsetonnal, 2. rész: drill

Készítette: PEmagic
2008. február 19. 23:39:22 - 26169 megtekintés
 • A drillhez három zseton szükséges - használjunk két egyforma és egy különböző színű zsetont, hogy látványosabb legyen a mozdulat. A trükk lényege: a középső zseton alul kimegy, megfordul, majd gyorsan visszamegy a másik kettő közé.
 • Amire szükségünk lesz

  3 db zseton
  kézügyesség
 • A mozdulatsor rögzítése

  Aki kezdő, annak először ugyanazt kell csinálnia, mint a zsetonáthúzásnál: a középsőujj alulról tartja, a mutatóujj jobbról, a gyűrűsujj pedig oldalról tartja fixen a zsetonokat. A hüvelykujj föléjük megy, és a szélső zsetont megemelve mögéjük fordítja. Utána kialakul automatikusan egy hézag, amiből ki tudjuk húzni a zsetont könnyedén. Miután kihúztuk, a középső ujjunkkal megpörgetjük, majd visszaszúrjuk középre. Lassan ezt elég nehéz csinálni, inkább lendület kell hozzá. Amikor elkezdjük ezt gyakorolni, általában ki fog esni a zseton, ez a mutatvány legnehezebb része, erre kell majd odafigyelni. Amint rátalálunk a súlyozásra, szépen, gyorsan fog pörögni a zsetonunk. Aki pedig ügyesebb, az két kézzel is begyakorolhatja ezt a trükköt.
 • Címkék:

  zseton trükk póker bűvész
darkorder - 11 éve, 8 hónapja

s

slythug - 11 éve, 10 hónapja

én szenvedek kisújjal is néha besegítek és 10 másodperc alatt meg is vagyok. tippet tanácsot elfogadok

ZomboriZsolt - 13 éve, 2 hónapja

ez nagyon jo meg is tudom csinálni ugyhogy köszi

czegledi - 13 éve, 8 hónapja

végre ez is sikerült hálát adok a tegnapi spurs vs intermilán mecsnek

Szuji - 14 éve, 11 hónapja

Nekem is igy szokott lenni már néha sikerül csak nem toom középr visszarakni csak hátra igy ujra egyet forditok és ujra ki ttom szedni