Keresés Kategóriák Kedvencek

Egyszerű kártyatrükk

Készítette: mz203
2008. május 14. 20:37:50 - 45300 megtekintés
 • Ez egy olyan egyszerű trükk, amit akárki nagyon gyorsan elsajátíthat. A trükk automatikus, de ez nem von le semmit az értékéből!
 • Amire szükségünk lesz

  1 pakli kártya
 • A trükk

  Fogjunk egy pakli kártyát, rakjunk le három lapot háttal egymás alá. Mellé rakjunk le ismét három lapot, a középsőt mutassuk meg partnerünknek. Rakjunk le még egy hármas oszlopot mindezek mellé.
  A pakli maradékának a tetejéről egy keveset emeljük el, rakjuk le oldalra. Ami a kezünkben maradt, annak a tetejére kezdjük fel visszarakni a lerakott lapokat, ám egyet alulra egyet felülre, úgy, hogy kicsit kilógjanak a lapok alul a pakliból. Amint ez megvan, helyezzük vissza az előbb félrerakott adag kártyát. Alul még hagyjuk kilógva a kártyákat. Fogjuk meg erősen oldalt a csomagot, majd az asztalra nyomjuk rá, ezáltal felülre kinyomódnak az addig alul lévő lapok. Fordítsuk meg, ismételjük meg a mozdulatot egészen addig, amíg egy darab kártya nem marad felül. Ezt húzzuk ki, mutassuk meg a partnerünknek, és az a kártya lesz, amit az elején megmutattunk neki.
 • Címkék:

  trükk kártya bűvész kártyatrükk
fuki001 - 10 éve, 12 hónapja

sikerült és köszi nagyon nagy lett

buzasrego - 11 éve, 11 hónapja

én megtudtam csinálni

buzasrego - 11 éve, 11 hónapja

ha elmondanád a magyarázatot akkor könnyebb lenne

weezzy - 11 éve, 11 hónapja

szerintem meg azé szar mer nem tod megcsinálni!!

norbi9909 - 11 éve, 11 hónapja

tbuci ez a világ legegyszerűbb trükkje de igen jól ellehet vele kápráztatni az ismerőseinket és ne szidd a trükköt azért mert te nem tudod megcsinálni!