Keresés Kategóriák Kedvencek

Total Commander fájlkezelő használata - 2. rész: Másolás, áthelyezés könnyen

Készítette: totalcmd
2010. október 22. 22:05:04 - 7085 megtekintés
  • Akik nem ismerik ezt a remek fájlkezelőt, azoknak jöhet jól ez a sorozat. A mostani részben a másolással és áthelyezéssel ismerkedünk meg.
  • Amire szükségünk van

    Total Commander
  • Másolás, áthelyezés könnyen

    Másolásnál egyszerűen húzzuk át egyik oldalról a másikra, vagy kattintsunk a fájlra, és nyomjuk meg az F5 billentyűt. Ha át szeretnénk helyezni, akkor az F6-ot nyomjuk meg.
  • Címkék:

    total commander windows xp cmd fájlkezelő fájl
nanarni - 13 éve, 6 hónapja

ez egy ertelmetlen video nincs olyan hulye aki ezeket nem tudja

pokoja - 13 éve, 6 hónapja

gyenge fos volt......................................

xkoti - 13 éve, 7 hónapja

Bocsi hogy ezt modnom de ha most nem tudnák átmásolni akor a te videód alapján nem is tudnák még jó hogy tudok Haliho2800 igaza van kicsit kínai azzoknak akik tényleg nem simerik

Haliho2800 - 13 éve, 7 hónapja

Szia!
Bocs, hogy ezt írom, de nagyon színvonaltalan a videód! (Miért?: "Lehet így is másolni, meg billentyűkombinációval is...")( Na, aki nem ismeri ezt a progit, az tőled nem is fogja megismerni, mert az ő számukra kínai, amit mondasz!) Azonkívűl számtalan sokkal frappánsabb vidit láthatunk ebben a témában. Témaválasztás előtt nézd meg, hogy mi van már fent az oldalon, és ne olyanról készíts rosszabb tutoriált, amiről már van fönnt jobb. Ez, csak egy vélemény volt a sok közül!

gigaterminator - 13 éve, 7 hónapja

Boccs hogy ezt mondom neked de sztem ez a videó tök fölösleges volt mert ki nem tud átmásolni total commanderben amugy meg ha magyar total commander szedel le abba kiirja mit kell csinálni ha másolni akarsz