Keresés Kategóriák Kedvencek

Dátum szerinti könyvtár rendezés Total Commanderben

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 6. 23:25:13 - 5867 megtekintés
 • Ha már próbálgattuk a Total Commanderben a különböző fájlok és könyvtárak fölött található átrendezési módokat, biztos találkoztál már azzal a problémával, hogyha mondjuk dátum szerint rendezzük a listát, akkor csak a fájlok listája változik meg. A könyvtárakkal is megtehetjük ugyanezt!
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Total Commander
 • Hozzunk létre füleket

  A program felső részében található Configuration / Options menüpontjában kell ellátogatni, ha változtatni szeretnénk ezen a helyzeten. A bal oldali listában látható Display sorra kattintva, jobb oldalon megjelenik egy csomó funkció. A kép közepe alatt egy kicsivel találhatjuk a Sorting directories részt, ahol alapból az Always by name van kijelölve. Kattintsunk a Like Files, vagyis a fájlokhoz hasonlóan részre. Ha megnyomjuk a lent található OK gombot, és rákattintunk a dátum szerinti rendezésre, már a könyvtárak is szépen meghajlanak kérésünk előtt.

  Ez a módszer kiválóan működik normál merevlemezen, FTP szerveren, CD-n, DVD-n, egyszóval bárhol. A lényeg, hogy mostmár a könyvtárainkról is egyszerűbben tudni fogjuk, hogy mikor lettek létrehozva.
 • Címkék:

  total commander fájlkezelő fájlkezelés windows

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!