Keresés Kategóriák Kedvencek

Skype: Hogyan kapcsoljuk be a "Milyen zenét hallgatok" funkciót?

Készítette: Ratzee
2009. május 30. 20:31:42 - 11175 megtekintés
  • Az alábbi tippben a Skype felhasználóknak segítünk: megmutatjuk, hogy miképp lehet aktivizálni a "Milyen zenét hallgatok?" funkciót.
  • Amire szükségünk lesz

    Skype
  • Milyen zenét hallgatok funkció Skype-on

    A Skype eredetileg nem tartalmazza ezt a funkciót, ezért a Google-ba írjuk be: amip. Az első találatra kattintsunk, töltsük le a programot, telepítsük a amip_winamp.zip és az amip_config.zip-eket. A programokat engedélyezzük, majd a config programban a Skype-nél konfiguráljuk tetszés szerint, de a lényeg, hogy a %1 a zenekar nevét %2 a dal címét jelenti. Ezután már el lehet indítani a Skype-ot.
  • Címkék:

    winamp skype mit hallgatok now playing zene
edi76 - 9 éve, 3 hónapja

Szia!

Sajnos a Skype nem engedélyezi hogy lássák mit hallgatok
javat le kéne tölteni

Majomka - 12 éve, 10 hónapja

Elég érdekes sokoldalú progi. Én nem töltöttem le,de szerintem jó.

dzsammo - 12 éve, 11 hónapja

Na skype-ba sikerült de msn-en szerettem volna ha kinn legyen mert nem tudom megcsinálni csak simán mert még Home Edition-om van és arra meg nem lehet új media playert telepíteni! Szal valaki HELP!!!

dzsammo - 12 éve, 11 hónapja

Igen direkt le is tölöttem a winampot de beszéljük meg szerintem máshol példálul msn-en itt a címem vegyél fel légyszi msn-em:dzsammo@hotmail.com

Ratzee - 12 éve, 11 hónapja

Szia. Először is, winampod van? Mert ez winampal működik csak. Ez a plugin a winampba fog beleépülni. Esetleg a skype-ban nem oldottad fel a tiltást. Ezekre tudok hirtelen gondolni.