Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan készítsünk speciális nevet MSN Messenger-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 21. 18:51:00 - 28147 megtekintés
 • Ahogy egyre többet és többet használjuk az MSN vagy a Live Messenger-t, elkerülhetetlen, hogy a névlistánk egyre nagyobb lesz. Ez nyilván másiknál is így van, az ő névlistájuk is egyre kacifántosabb. Van rá mód, hogy egy kicsit eltérjünk az átlagtól, és kitűnjünk a tömegből.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Windows Live Messenger
 • Keressük meg a saját nevünket

  A Live Messengerben keressünk meg a saját nevünket felül, majd a lefelé mutató háromszögre kattintva válasszuk a legalsó, Beállítások... menüpontot. A felugró ablak tetején ott lesz az a nevünk, melyet az összes kapcsolatunk lát alapból a saját listájában - ez a mi publikus nevünk. Bármi irjuk is ezt át, a következő bejelentkezésnél már ez lesz az aktív.
 • Kutassunk speciális karakterek után

  A Start menü, futtatás részébe gépeljük be, hogy charmap, amely elindít egy új programot (ha ez nincs telepítve a gépünkre, utólag megtehetjük). A megjelent listában rengeteg olyan speciális karaktert láthatunk, amelyet felhasználhatunk megjelenési névként. Ezek közül azokat használhatjuk minden bizonyossággal, amelynek megvan a billentyű leütés kódja is. Ha kiválasztunk egy ilyen "figurát", a Karaktertábla jobb alsó sarkában meg kell jelennie annak, hogy Billentyűleütés: és egy Alt+szám kódsor. Ha ezt a kódsort beadjuk bármely programba - példánknál maradva a Live Messengerbe - akkor ott megjelenik az imént kiválasztott karakter. Ebből a kis programból a Másolás gombot nyomva vágólapra is helyezhetjük a speciális karaktert, nem muszáj feltétlenül közdeni a kódjával.
 • Használjunk a fantáziánkat

  Kis gyakorlással és kitartással egészen látványos neveket lehet keálni magunknak. Ha azt szeretnénk, hogy az ismerősünk névlistájának a legtetején jelenjünk meg, használjunk olyan speciális karaktert, ami a kódtábla elején van. Nem kell aggódni a felől, hogy ez végérvényesen megzavarja a kapcsolatunkat, hiszen ő bármikor átnevezheti a mi nevünket a saját Messengerében.
 • Címkék:

  messenger live messenger internet kapcsolat barátok trillian gaim skype
ZeroCool.hu - 15 éve, 2 hónapja

Van ilyen program, és elárulom, ha megígéred, hogy elmész és elkezdesz magyar nyelvtant és helyesírást tanulni

kicsikacsa08 - 15 éve, 2 hónapja

hajjátok va ne olyan program amivel lehet vidweót csinálni kammal??Probáltam de ne msikerűlt

Beaaa - 15 éve, 2 hónapja

ez nagyon cool... köszi!!!!!

ricsi0912_BAN - 15 éve, 3 hónapja

hello
én az iránt érdeklődnék, hogy hogyan lehet ijen jó minőségű tiszta videót felvenni? már több hejen is érdeklöttem de még nem kaptam választ.kössz!!

KaszaN - 15 éve, 5 hónapja

BadSector