Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan készítsünk biztonsági másolatot Skype névlistánkról?

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 21. 18:44:00 - 5057 megtekintés
 • A Skype-ot napról napra egyre többen használják, főleg azért, mert egyre jobban fejlődnek a telefonálási képességi - folyamatosan olcsóbb és kedvezőbb csevegési lehetőségeket kínál éppen ezért egyre több kapcsolatunk is van benne.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Skype
 • Előfordulhatnak apró problémák

  Előfordulhat néha, hogy újra kell telepíteni a számítógépünket. Ezután feltelepítjük a Skype klienst (www.skype.com), az első indításkor elméletileg letölti a neten is tárolt címlistánkat (ha már van Skype hozzáférésünk). Sajnos néha előfordulhat, hogy ez a címlista nem lesz teljes - apróbb rendszerhibáknak köszönhetően. Érdemes tehát saját magunk számára is biztonsági másolatot készíteni a címekről.
 • Mentsük el a listát

  Válasszuk a Tools menüpontot, azon belül az Advanced résznél a Back up Contacts to File...-t. Ha erre rányomunk, a program alapból felajánlja a Skype nevünket, persze fájlnévnek bármit megadhatunk. A mentés gombra kattintva máris elkészül a másolat. Ezt tárolhatjuk más merevlemezen, USB kulcson, vagy bárhol máshol, lényeg, hogy külön legyen az eredeti adatbázistól. Ha vissza szeretnénk állítani ezt a listát, szintén nyissuk meg a Tools / Advanced menüt, és ezúttal válasszuk a Restore Contacts from File... pontot. Tallózzuk ki a korábban elmentett fájlunkat, és a Megnyitás gombra klikkelve máris minden a régi lesz.
 • Címkék:

  skype internet kapcsolat barátok messenger trillian gaim
marotirobi - 14 éve, 2 hónapja

ĵÓ ± VÍÐęÒ :]