Keresés Kategóriák Kedvencek

Pókerleckék: Texas hold'em kiegészítők, Mississippi, élővak, 7-2

Készítette: PEmagic
2009. szeptember 3. 22:56:59 - 11058 megtekintés
 • Most a Texas hold’em pókerhez nézünk olyan kiegészítőket, extrákat, amivel feldobhatjuk, színesíthetjük a játékot még jobban.
 • Amire szükségünk lesz

  kártyapakli
 • A póker színesítése

  Négyszereplős partiban ha mindenki megkapja a lapját, de mielőtt kikerülnek a lapok, szokták azt játszani, hogy lehet rakni Mississippit. Azt mondhatja a játékos, hogy rak pl. hatszázat. Az első beszélő flop előtt nem a nagyvak utáni játékos lesz, hanem a kisvak fog megszólalni, aki eldöntheti, hogy megadja a hatszázat, ráemel, vagy eldobja a lapját. Ugyanez igaz a nagyvakra és a többi játékosra is. Visszakerül a sor a dealerhez, aki még beszélhet, a hatszázra rápakolhat.

  A másik fajtája, hogy az első beszélő rakhatja az élővakot, és mindig a nagyvak dupláját. Minden ugyanúgy megy tovább, csak három vak van bent, és flop előtt nem a nagyvak fog utoljára beszélni, hanem az élő, aki eldöntheti, mit fog csinálni, így alapból több vak tét van a kasszában.

  A hetes-kettes játék az, aki hetes-kettessel bármilyen kasszát nyer, a végén mikor megmutatja, megbeszélnek egy összeget, akkor minden játékos dobja neki azt az összeget.
 • Címkék:

  póker texas kártya texas holdem szerencsejáték mississippi élővak 7-2
Daneesz - 14 éve, 3 hónapja

Nagyon tetszik a videó, csak így tovább.

yakamaz - 14 éve, 4 hónapja

Hello Pali!
Teljesen nemidevág a kérdésem/kérésem de nemtudtam hogy hogyan írjak neked. A chili póker suli dvdt néztem. A #30adik leosztásban amikor 10es pár van a kezedben. Amikor Majka azt mondja hogy "egy Ász-Királlyal is visszaemeltél volna magyarul" akkor látszik hogy Matyi a zsetonjaival játszik. De nem tudok rájönni hogy hogyan csinálja. Te biztosan tudod. Ha lehetséges akkor írd le ide, vagy ha van időd akkor készíts már róla egy videotipet! Előre is köszi és csak így tovább!

PEmagic - 14 éve, 4 hónapja

Szia, angulol JACK-nek hívják, úgy tudom csak a magyarban jumbo.

PEmagic - 14 éve, 4 hónapja

Szia, azért ennyire nem vagyok dinka, rájöttem a szöveg kontextusából, hogy mit akartál írni de így is reagáltam rá!

xxxx_zlevente - 14 éve, 4 hónapja

Ó... bocs PEmagic csak most olvasom a saját hozzászólásomat és azt veszem észre, hogy az van odaírva, hogy: ez beszólás vagy valami... Huh.... bocs de oda azt akartam írni, hogy ez NEM beszólás vagy valami... Bocs!!!