Keresés Kategóriák Kedvencek

Képfájlban (ISO) lévő játék telepítése egyszerűen

Készítette: toti2
2010. március 21. 22:42:15 - 26874 megtekintés
 • Ezzel a programmal egyszerűen és gyorsan tudjuk telepíteni a kép fájlba lévő játékunkat programunkat.
 • Amire szükségünk lesz

  Alcohol 120%
 • Képfájlban (ISO) lévő játékok telepítése

  Nyissuk meg az Alcohol 120% programot, majd a Virtuális eszközre kattintva állítsuk be, hány virtuális eszközt szeretnénk (ajánlott 2-3), pipáljuk ki a két négyzetet, okézzuk le.
  Gördítsünk alulra, majd jobb egérgombbal kattintsunk az egyik virtuális meghajtóra, majd kattintsunk a Kép csatlakoztatására. Nyissunk meg egy képfájlt, majd telepítsük a programot.
  Ha el szeretnénk tüntetni, jobb egérgomb, majd Kép leválasztása.
 • Címkék:

  windows alcohol 120% ISO játék telepítés
Tomi980524 - 12 éve, 2 hónapja

köszi sokat segítettél )))))))))

alfonz - 14 éve, 3 hónapja

-Azt azért elfelejtettétek hogy a Daemon tools azért jobb mert hozzárendelheted a képfájlokat, ez azt jelenti hogy pl: az iso-ra kétszer rákattintasz és hozzárendelte. Ennél egyszerűbb nem nagyon van.

-Alcohol 120%-al képfájlt is lehet készíteni ezért is nem ingyenes. Én pl: azért használom mert van olyan képfájl amit 4,7 DVDre akarnék kiírni és nagyobb pl: 8GB. Daemonal felcsatolom és kép készitésnél bepipálom hogy 4,7 GB-ként vágja el. Hogy ez miért jobb mint a tömörítés vagy a szétvágás, azért mert ezt csak felmásolod a gépre és már indíthatod, akár Dameon toolsal is, nem kell kitömöríteni vagy újra egyesíteni ha szétdaraboltad.

toti2 - 14 éve, 3 hónapja

Már bocs de ezen mi nem egyszerű ?? XD

Gabcoma - 14 éve, 3 hónapja

deamon tools -t ajánlom egyszerubb kezelni

FlamingClaw - 14 éve, 3 hónapja

két három éve magam is csibészkedtem vele,sokmindenre való,vicc nélkül....bár mostanság a daemon tools terít (igaz,izlések és pofonok... )....egyébbként jó a vidi tetszett...