Keresés Kategóriák Kedvencek

Igazolványtartó készítése

Készítette: okina
2009. szeptember 4. 18:40:25 - 22743 megtekintés
 • Akár a gyerekek diákigazolványát is beletehetjük ebbe a nagyon praktikus igazolványtartóba. Nagyon kreatív, könnyedén elkészíthető hasznos dolog.
 • Amire szükségünk lesz

  papír
 • Igazolványtartó készítése egyszerűen

  Fogjunk egy 25x25 cm-es, keményebb papírt. A fehér oldal legyen felül, hajtsuk félbe, nyissuk ki, majd másik oldalon is hajtsuk meg. A felezővonalhoz hajtsuk fel az alsó részt, nyissuk vissza. A jobb és bal alsó csúcsot hajtsuk középre. Pár mm-t hagyhatunk a két rész között.
  A felső réteget ugyanígy hajtsuk a felezővonalhoz. A két alsót nyissuk vissza. A háromszögbe a csúcsot felezve hajtsuk be, pontosan a meghajtott vízszintes vonalhoz.
  Az alsó csúcsból indul a papír, fogjuk meg szorosan, és a felezővonalhoz hajtsuk az alsó élt. A másik oldalon ismételjük meg. Ennek a vonalnak a mentén hajtsuk fel a felezővonalig a papírt.
  Fordítsuk meg a papírt, a felezővonalhoz hajtva mindkét szélét, párhuzamosan hajtsuk be a papírt. A másik oldalon szintén. Az alsó csúcsot hajtsuk fel, amíg a papír engedi, és felezzük meg. A kapott kis zsebbe csúsztassuk bele a háromszöget, hajtsuk félbe és máris elkészült a tartónk.
 • Címkék:

  kreatív csomagolás origami papír hajtogatás igazolványtartó
szandika01 - 10 éve, 9 hónapja

nagyon tetszk én meg is csináltam!!!

Cirmi111 - 12 éve, 4 hónapja

.Nikol2000. - 12 éve, 5 hónapja

nagyon tetszik ez az oldal

niki1010 - 12 éve, 6 hónapja

ide van amugy irva hogy 25x25 centis lap kell hozzá

fajo - 12 éve, 9 hónapja

szia te honnét szedsz ezen kivül ötleteket?