Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan hajtogassunk karácsonyi csengőt?

Készítette: okina
2008. november 14. 13:31:33 - 82608 megtekintés
 • Most egy karácsonyi csengőt fogunk hajtogatni, amit akár a karácsonyfára is tehetünk díszként - persze máshogy is felhasználhatjuk!
 • Amire szükségünk lesz

  színes papír
 • Csengő, papírból

  Válasszunk vastagabb papírt. Négyzet alakúval kezdjük, hajtsuk meg a felezővonalakat. A csengő belső részéhez egy másféle színű papírt használjunk, egy egynegyed akkorát mint amiből a csengő készül. Ha az átló- és felezőhajtás megvan, akkor borítékhajtás formában hajtsuk középre a csúcsokat. Majd a papírt magunk felé hajtsuk a felezőhajtás mentén. Az oldalsó csúcsokat hajtsuk pontosan a középvonalhoz mindkét oldalon.
  Fordítsuk meg a papírt, lapozzuk át, és amit áthajtottunk, emeljük ki, majd a másik kettőt is. El is készült a kis csengő.
  A közepét a kisebb papírból készítsük, ismét csináljuk meg a felezőhajtásokat, hajtsuk össze kis batyuvá, a széleit hajtsuk be picit és csúsztassuk be a harangba.
 • Címkék:

  kreatív ünnep karácsony díszítés origami papír hajtogatás csengő
Leilike - 12 éve, 5 hónapja

nekem sikerült

Beacskaaa-xD - 12 éve, 6 hónapja

bakker...jo a dolog elsore sikerult de a klipp alapjan alig tudtam kisilabizalni,hogy mit is kell csinalni ugy mugyurkel ott az a valakii...de amugy ami lett belole az tok klassz...

albertandi - 13 éve, 3 hónapja

nekem nagyon tetszik szép és minden szép amit te készítesz.

KranitzLaszlo - 13 éve, 5 hónapja

nagyon jó dolgok vannak ,én már sok mindent elkészíttetem nagyon sok örömömet leltem benne.és a kislányaim is élvezik akik 5évessek és ügyesek nagyon....

Timcsoka - 13 éve, 5 hónapja

Na ez az a egy dolog amit tök jól elkészítettem