Keresés Kategóriák Kedvencek

Horgász praktikák - 1. rész, Bojlis módszer, no knot rig

Készítette: royalty275
2010. február 23. 11:49:18 - 23542 megtekintés
 • Ez az egyik alap bojlis horogkötés, ebből a kötésből indul ki minden komolyabb rig. Így ennek tudása alapkövetelmény annak számára aki bojlizni szeretne.
 • Amire szükségünk lesz

  damil
  bojli
  horog
 • Címkék:

  horgászat hal no knot rig bojli
royalty275 - 14 éve, 1 hónapja

jah és az ösztöndíjat úgy kapom h. 8 órát dolgozok az étteremben ahova felvettek.

royalty275 - 14 éve, 1 hónapja

csak az enyém esztétikusabb ennyi a különbség meg amit én kötök az 10-ből kilencszer akad toti-é pedig kb 10-ből 2-szer ennyi a különbség de én lezártam ezt a téme nem érdekel már ki mit csinál az érdekel én meg tudomcsinálni és tudom h. az a jó ennyi .

joskaaa - 14 éve, 1 hónapja

szerintem jók a videók (toti2 és royalfty) szerintem ne veszekedjetek valaki másképp csinálja mit te attól még lehet jó én kipróbáltam toti2 kötéseit és úgy is jó volt a füles horog kötése fogtam vele halat tehát úgy is meglehet kötni a horgot a fűzött csalit is kipróbáltam az is sikerült .. a tiedet is szerintem az is jó MINDKETTÖT LEHET HASZNÁLNI !!

csutora - 14 éve, 1 hónapja

Azt Te is tudod, hogy az ösztöndíj az nem munkával szerzett jövedelem és ebből sajátmagadat + a hobbidat nem tudnád fentartani. Ám ugyanakkor jó dolog, hogy legalább leveszed a terhet a szüleid vállairól és Magad "keresetéből" hódolsz a horgászatnak. Az szerintem teljesen mindegy, hogy az ember vadvízen avagy halastóban pecázik a lényegen nem változtatt, meg kell keresni és megfogni a nagyhalat és egy fotó után szépen visszaengedni, hogy más is örömét lelje a kifogásában, hogy tovább szaporodjon és többek között azért is mert ehetettlen. Gratulálok a szép fogásaidhoz, én elhiszem amit írsz, hogy mennyit fogsz, de egy kis szerénység azért nem ártana. Várom(várjuk) a további videóidat!