Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan konvertáljuk át szerkeztett zenéinket mp3-ba?

Készítette: hackflux2
2009. április 27. 21:59:49 - 7488 megtekintés
  • Az alábbiakban ahhoz adunk tanácsot, hogy miképp lehet szerkesztett zenéket, mp3-as formátumba konvertálni.
  • Amire szükségünk lesz

    internet
  • Hogyan konvertáljuk át szerkeztett zenéinket mp3-ba?

    Három program szükséges mindehhez, a Free Youtube Converter (ingyenesen letölthető), a Windows Movie Maker, a harmadik program a Switch+ program, amit szintén töltsünk le és telepítsünk, amivel kiválaszthatjuk, milyen formátumban mentsük el az audio fájljainkat.
  • Címkék:

    zene youtube switch plus mp3 számítástechnika
Kornflakes - 14 éve, 9 hónapja

Ha még csak a programokkal sem akarsz kínlódni:
www.youtubehack.net
tedd be a linket válaszd ki a kívánt formátumot, majd várd meg míg átkonvertálja végül töltsd le!

zol98 - 14 éve, 10 hónapja

Itt rosszab a képernyőminőség mint az én első videómon lett volna!!!!!!!!!!!

kaktuszbarsony - 14 éve, 11 hónapja

Hali!
Jo 5let a vidi, sztem a szándék és a törekvés a fontos h megosztottad velünk bennfentesekkel Én mint már gyakorló anyuka csak helyeslem, kedves hackflux2 ügyes vagy, majd alakul az! Szal Grat, ügyes kissrác vagy!
Na ahogy én szedek le a YouTube-ról; spec Youtub-es progiba be az URL-t és csak úgy pörgeti a mappámba a cuccost. Amikor csak a zene kell, akkor pedig egy felvevő progit indítok a YouTube-s fájl lejátszásakor ( csak jol dörögjön a hangkari ) és az már alapból MP3-ba vesz fel mindent mehet rá a MP-lejátszómra vagy a telómra hívóhangnak. Más a helyzet a Movie Makerral, valóban audio (VmW) fájlt készít, kreálgatok magam is kis fílmeket a Movie-val bár elég keveset tud, de lehet valamit kezdeni vele, azért van benne jó pár effekt. ( a YouTube-ra is felcuccoltam már 1-2-t eddígi kreációimból.) Na szal ilyenkor aztán én is konvertálgatok; vidijeimet Yasa konvert progival, nagyon tutti progi, nekem nagyon bejön, a hangokat (zenéket) pedig Freekonvert-al. Mind2 free, de torrent oldalakon is sok hasonló cucc van. XD De uez a konvertálgatás vissza felé is megy, van amikor a Moviba viszek be zenét, és azt kell " vissza csinálnom" VmW-be hogy a MoviMaker szóba álljon vele, mert MP3 hanganyagot nem fogad el :P
Voltak régebben is jo vidiszedő progijaim, de azok javarészt online működtek, de nagy előnye volt hogy ahogy zsolti is említette már a down akció előtt kiválaszthatod milyen formátumban szeretnéd .
Nem emléxem már a progi nevére, de ha nagyon kell vkinek a régebbi mentett böngésző-kedvencemben lehet megvan, üzizzetek ha kell vkinek
Viszont én meg olyan progit is keresek ami minden oldalról tudd leszedni...innen pl. hogy lehet leszedni az itteni vidiket hogy pl. a főzéses cuccokat az MP4 lejátszómra rátéve kivihessem a konyhába mikor épp azt a kaját szeretném elkészíteni?
Ha írna vki PM-et help ügyileg akkor: 8765431t kukac gmail.com és nagyon megköszönném
hali

zsolt22 - 14 éve, 11 hónapja

inkább a save2pc nevü progithasználjátok
letöltés elött kiválaszthatod mien formátumba akarod letöltei

hackflux2 - 15 éve, 1 hónapja

Ja és Camstudio-val volt videozva )