Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan töltsünk le videót a YouTube-ról?

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 6. 23:48:13 - 342564 megtekintés
 • Youtube-os vagy hasonló videómegosztó oldalakat böngészve előfordulhat, hogy egy-egy videót le szeretnénk menteni, de erre a legtöbb oldal nem ad lehetőséget – természetesen erre van megoldás.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  böngésző
 • Meg van kötve a kezünk

  Nyissunk meg egy böngészőt és keressük meg azt a videót, amit le szeretnénk menteni YouTube-on. A videó linkjét másoljuk át vágólapra CTRL+C-vel. Írjuk be a böngésző címsorába a www.keepvid.com oldalt, amely első ránézésre egy keresőt tartalmaz, illetve a jobb oldalon található mezőben láthatjuk, mennyi videós oldalról képes letölteni mindenféle állományt. Másoljuk be az előző linket a keresősorba, majd nyomjuk meg a download gombot. Lent megjelennek a download linkek, attól függ a mennyiség, hogy egy videónak van-e jobb vagy rosszabb minőségű változata. Akármelyik download gombra nyomunk, el is menthetjük a fájlt. Fontos, hogy amilyen kiterjesztést megadott az oldal, a végére azt mindig írjuk oda. Ezután semmi más dolgunk nincs, mint megkeresni a lementett videót, és két kattintással meg is nézhetjük bármikor.
 • Címkék:

  youtube internet böngészés warez letöltés zene mp3 movie
dadan11 - 11 éve, 4 hónapja

www.flvto.com könnyebb és még át is konvertálja

fridamama - 13 éve, 6 hónapja

Ez igy van.www.clipconverter.cc.Honlap!!

wagina - 13 éve, 6 hónapja

Szerintem van még egyszerűbb:Internet Download Manager,nagyon prima progi.nekem 5.18-s van

Petrov - 13 éve, 7 hónapja

A bátyám a példa rá, hogy lehet

Kecsu - 13 éve, 9 hónapja

Én sokkal egyszerűbben szoktam menteni a dolgokat. Ha már nézem azt a videó fájlt, akkor nem a netről nézem, hanem a gépem letölti, tehát már a gépemen kell lennie. Valahol, de hol? A saját profilomban, az ideiglenes mappában, (Explorert használok, és XP-m van) és ott az egyik könyvtárban.
Cocuments and SettingsRendszergazdaLocal SettingsTemporary Internet FilesContent.IE5és itt valamelyik mappában.
Totalcommanderrel megnyitom az ideiglenes könyvtárat, és ALT + SHIFT + ENTER egyszerre történő lenyomására, megjelenik a mappák mérete. Újabb ALT + SHIFT + ENTER-rel meglátom, melyik mappának növekedett a mérete. Azt megnyitom, és a TC méret oszlopán addig kattintok, míg a legnagyobb fájl legfelülre kerül. Katt az asztalra, majd vissza a TC oldalára, azonnal látszik a növekedés. Tehát a fájl meg is van. közben nézhetem is a videót. Miután a teljes mennyiség már lejött, átmásolom egy másik mappába. El sem lehet rontani! :-))