Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan mentsünk le zenét YouTube videóról?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 29. 19:16:06 - 302758 megtekintés
 • YouTube-on való böngészés közben előfordulhat, hogy olyan videóba ütközünk, aminek megtetszik a zenéje. Lehet ilyen bármilyen bejátszás, vagy egy konkrét videóklipp, lényeg, hogy kell nekünk belőle a muzsika.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
 • Boncolgassunk kicsit

  Nyilván sokszor megesett, hogy nem akartuk magunkkal vinni a videót, de némi hangzás jól jött volna mondjuk a metrón, vagy éppen a kocsiban - ízlések és pofonok. A gond csak ott kezdődik, hogy a YouTube nem ad erre lehetőséget. Van körülbelül kismillió lehetőség amivel ez megoldható, ezek közül most egyet ragadunk ki.
 • Szerezzük be a programot

  Nyissunk egy böngészőt, majd a linksorba írjuk be, hogy www.dvdvideosoft.com. Itt rögtön több érdekes kis programot is találhatunk (érdemes szétnézni közöttük), de nekünk most a YouTue to MP3 Converterre lesz szükségünk. Kattintsunk rá, töltsük le, majd telepítsük - követve az útmutatást.
 • Most jön a trükk

  Első pillantásra is kiderül, hogy nem egy túlbonyolított szoftverről van szó. Feladatunk annyi, hogy menjük vissza ahhoz a YouTube oldalhoz, amely tartalmazza a zenénket. A linksorban található linket helyezzük vágólapra (CTRL+C), majd az imént telepített program első sorába (Input...) másoljuk be (CTRL+V). Ugyanitt lehetőségünk van arra is, hogy a tallózás gomb megnyomásával bármilyen FLV kiterjesztésű fájlról lementsük a zenét, de erre jelen esetben nincs szükségünk.
 • Már majdnem megvagyunk

  A második sorban válasszuk ki, hogy hova szeretnénk menteni a kész MP3-mat, majd legalul beállíthatjuk a minőséget. Nyilván a YouTube-on található FLV-k alapból nem éppen jó minőségűek, de azért meghagyhatjuk mondjuk 128-192 kbps-es értéken. A Convert megnyomásával elkezd dolgozni a program és attól függően, hogy a YouTube mennyire terhelt, vagy mondjuk milyen gyors a mi netkapcsolatunk. Amint végigér, megjelenik egy "Process is completed!" felirat, és már kész is az MP3 fájlunk.
 • Címkék:

  youtube zene mp3 letöltés videó megosztó
ZeroCool.hu - 11 éve, 10 hónapja

Tőlem aztán egészen nyugodtan Nem kötelező használni a programot, amit biztosan mondhatom, hogy több tízezren használtak már

saw97 - 11 éve, 10 hónapja

Köszönöm szépen!

A NOD32 Antivirus szerint ez a fájl többszörösen fertőzőtt!

És már bocs, de inkább neki hiszek.

zoli123 - 12 éve, 7 hónapja

"Jútyubnak" kell mondani, de már hallottam olyat is, hogy "jútubí", sőt, "jutubie"

domcsiicica - 14 éve, 1 hónapja

Köszönöm! Nagyon jó! Sikerült letöltenem az útmutatás alapján. x)

tegi - 14 éve, 1 hónapja

Köszönöm! Nagyon jó! Sikerült az útmutatásod alapján MP3 formátumban letölteni a kedvenceim. További sok sikert kívánok neked!