Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan csináljunk kék fényt Wii konzolunkra?

Készítette: VideoSmart.hu
2008. február 7. 18:06:25 - 11500 megtekintés
 • A PC-s világban bevett szokás, hogy mindenféle fényekkel díszítjük a gépet. Van némi lehetőség, ráadásul teljesen ingyen, amivel a Wii konzolunkat is feldobhatjuk kicsit.
 • Amire szükségünk lesz

  1 db Wii konzol
  számítógép
  internet kapcsolat
 • Hol a fény?

  Ebben a játékgépbenegészen pontosan a lemezmeghajtó "ajtajánál" találhatjuk a gyárilag beépített kék fényt. Ebben talán semmi újdonság nincs, hiszen minden egyes lemezműveletkor, vagy új levél érkezésekor is fel-felvillan. Nagyon egyszerűen elérhetjük, hogy ez a fény folyamatos legyen.
 • Keressük ki a címlistát

  Miután bekapcsoltuk a konzolt, a főmenüben kattintsunk a jobb alsó részen található boríték ikonra. Ezután balról a második, Create Message gomb jön, melyet a jobb oldali kis könyvecske, az Address Book követ. Itt a feladatunk, hogy hozzáadjunk a címlistánkhoz egy valós email címet, mondjuk a sajátunkat. A Register gomb után válasszuk az Other részt: pötyögjük be szépen a saját címünket, majd az OK megnyomása után becenevet és képet is választhatunk hozzá. Ezeknek bármit megadhatunk, a kék fényünk megjelenését nem befolyásolják. Az OK gomb ismételt megnyomásával el is mentettük a címet.
 • Várjuk a megerősítést

  A Wii levelezése úgy működik, hogyha felveszünk valakit a címlistánkra, akkor az illető kap egy levelet, melyben meg kell erősítenie a kapcsolatot. Vissza is mehetünk a számítógépünkhöz, és várjunk türelmesen erre a bizonyos levélre. Ez eltarthat egy ideig, akár egy-két óráig is, de lehet, hogy rögtön megjön. Ha megnyitottuk, egyszerűen válaszoljunk rá. Nem kell beleírni semmit, csak küldjük vissza.
 • Már világítunk is!

  Újra kis időnek el kell telnie, de amikor a Wii-re megérkezik a válaszlevél, máris elkezd folyamatosan világítani a kék fény. Egészen addig teszi ezt, amíg meg nem nyitjuk ezt a levelet, vagy persze ki nem kapcsoljuk a gépet. Nyilván internet kapcsolat nélkülözhetetlen ennél a feladatnál, de ez már egy másik videótipp témája.
 • Címkék:

  konzol wii tuning fény játék
mgabim - 14 éve, 2 hónapja

Hello hasonló videokat valaki tud xbox360 -nal kapcsolatba csinálni vagy lineklni? amugyjó a video

rubiks - 14 éve, 5 hónapja

Ez nagyon jó tipp , csak sajnos nincsen internet a wii-men és nem tudom hogyan kel rá rakni.
Valki el tudná magyarázni nekem?

ginfoka - 15 éve, 1 hónapja

hamarosan csinálok elég rég igértem meg de csak most jutott eszembe h megigértem mondjuk Homebrew-s lehet engedi a szabályzat?

JInging - 15 éve, 4 hónapja

Nekem csak PS2 és van és ha minden igaz PSP-ém lesz de klafa videó

ZeroCool.hu - 15 éve, 7 hónapja

Tök jó lenne, mindenképpen csinálj! Nekem is van Wii-m, tuti hasznát tudnám venni!!!