Keresés Kategóriák Kedvencek

Counter Strike: örök konzol funkcó beállítása gyorsbillentyűvel

Készítette: Buttermanos
2009. február 7. 20:36:35 - 28195 megtekintés
 • Az alábbi tippben a Counter Strike rajongóinak adunk egy hasznos tippet, amellyel a konzolt lehet előhívni egy gyorsbillentyűvel.
 • Amire szükségünk van

  Counter Strike
 • Az örök konzol beállítása

  Lépjünk ki a Steamből vagy ha NON - Steames akkor a CS-ből. Jobb gombbal kattintsunk a tálcán az ikonra, válasszuk a „Tulajdonságait” (legalsó) menüt. A célhoz utolsó bejegyzés után írjuk be: szóköz -console ÍGY--- > PL: "D:Program Files VALVeSteam Steam.exe" -applaunch 240 –console, majd okézzuk le.
  Menjünk el a Steam SteamApps mail@amitakarsz.hu counter-strike source cstrikecfg mappába. Itt található a config.cfg nevű fájl ebbe kell megkeresnünk a következő sort: bind "`" "toggleconsole" és módosítani az általunk kívánt gombra. Például: bind "F12" "toggleconsole" ekkor az F12-re kerül a konzol. Mentsük el a módosításokat és zárjuk be a config.cfg-t.
  Rögtön mellette található egy valve.rc nevű fájl. Ne ijedjünk meg, hogy nincs semmihez rendelve ez is sima szöveges állomány, tehát jegyzettömbbel megnyithatjuk. A megnyitás után írjuk bele (ha nincs még benne) hogy: con_enable 1, ezzel aktiváltuk is a konzolt. Ha kész vagyunk, mentsük és zárjuk be a valve.rc fájlt. Indíthatjuk a játékot és F12-vel bármikor, felnyithatjuk a konzolt.
 • Címkék:

  Counter strike konsole internet konzol játék tutorial
Buttermanos - 12 éve, 11 hónapja

de ha beírod azt akkor nem

Buttermanos - 12 éve, 11 hónapja

Azért mert hiába van ha bezárod eltűnik örökre

xxxx_Kevin123 - 12 éve, 11 hónapja

Ez elvan nagyon bonyolitva -.- Ha van consolod akk oda ird be hogy "bind" "F8" "toggleconsole" és a F8 al elo tudod hozni a consolet

Migmir - 13 éve, 5 hónapja

És aki steames az hogy csinálja??? Mert nekem így nem megy

MultiDewon - 13 éve, 7 hónapja

Most ez vicc hogy ratehack.cfg-vel tolod? istenem-_-"