Keresés Kategóriák Kedvencek

DreamWeaver 8: Weboldal készítés - 4. rész Médiafájlok beillesztése

Készítette: excore
2009. november 14. 09:45:24 - 11929 megtekintés
 • Médiafájlok nélkül egyetlen weboldal sem lehet teljes. Nézzünk néhány példát, hogy hogyan is lehet berakni őket weboldalunkra.
 • Amire szükségünk lesz

  DreamWeaver
 • Médiafájlok beillesztése

  Nyissunk egy új html fájlt, jobboldalt keressünk egy médiafájlt, majd húzzuk az üres részre. Kattintsunk rá, rakjuk be középre, majd az Alt mezőbe írjunk be tetszőleges képcímet. Flasht is ugyanezzel a módszerrel illeszthetünk az oldalba.
  Videófájlhoz kattintsunk az oldalunkra, majd a fenti menüsorban keressük meg a Plugint, keressük meg a videót, állítsuk be a méretét. Ha a paramétereknél beírjuk, hogy autoplay, az értékeknél true-t vagy false-ot, adhatunk meg, ami azt jelenti automatikusan lejátssza az oldal az adott videót vagy sem. Hangot is ugyanezzel a módszerrel rakhatunk be.
 • Címkék:

  weboldal programozás dreamweaver design média kép videó flash
excore - 9 éve, 10 hónapja

Nem, böngészőfüggő. MP4, avi, flv fájlokat többségében elfogadja, de az új html5-ös böngészők közel mindent.

Norbi123kiss1 - 9 éve, 10 hónapja

Belehet bármilyen videot rakni?

mysterious - 12 éve

hogyan lehet egy swf fáljt linknek beállítani a weboldalon belül? ( menüben szeretném használni) Előre is köszönöm a válaszokat!!

excore - 12 éve, 10 hónapja

A Dreamwever nem tudja lejátszani a videót, mert nincs hozzá meg a megfelelő plugin avagy lejátszó program. Ne a Dreamen keresztül nézd meg a weboldalad, hanem mentsd le htmlbe és aztán egy böngészőben próbálkozz.

excore - 12 éve, 10 hónapja

Köszi