Keresés Kategóriák Kedvencek

Flash 8 programozási alapismeretek 3. rész Egy gomb linkké alakítása

Készítette: excore
2008. október 26. 19:49:24 - 9340 megtekintés
  • Gombokat sokszor használunk, de egy gomb linkké alakítása nem mindig egyszerű. A szöveget, ami a gombon van nem tanácsos linkké alakítani, helyette az egész felületet ajánlott.
  • Amire szükségünk lesz

    Flash 8
  • Gomb linkelése egyszerűen

    A megoldás egyszerű: kattintsunk a gombunkon jobb klikkel, majd Actions fül, + jel, majd a felbukkanó ablakban a legfelső, utána az utolsó, majd felülről a harmadik menüpontot válasszuk ki. A program megkérdezi, mikor történjen az akció, pl. ha a gombra rányomunk, majd elengedjük, akkor történjen a váltás. Válasszuk most a release-t. Utána a kapcsos zárójelek között ismételjük meg: legelső, felülről a második, majd szintén felülről a második menüpontot válasszuk. Utána a zárójelek közé rakjunk idézőjeleket, majd írjuk be a weboldalunk címét. Írjuk be mögé, hogy blank, amivel új ablakban fog megnyílni.
  • Címkék:

    adobe flash flash cs4 programozás design adobe
thirteen - 13 éve, 3 hónapja

Szia!
Hogyan lehet több réteget "egybeolvasztani"?
Illetve mikor lesz még Adobe Flash-el foglalkozó videód?
Köszi a választ.

excore - 14 éve, 1 hónapja

Hát játékot még sose csináltam vele, de azt megtudom mutatni, hogy "pl. a W-vel ugorjon a karakter" . Megcsinálom valamikor a héten. és köszi

kispopey - 14 éve, 1 hónapja

Igazán jó videóid vannak.
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnál-e olyan videót felrakni, amiben azt mutatod meg, hogy hogyan lehet játékot készíteni vele. Ha csak egy mario féle is, az is elég, a lényeg, hogy bemutathatnád, hogy hogyan lehet beállítani, hogy pl. a "W"-vel ugorjon a karakterünk.
Előre is köszi.

heroes2 - 15 éve, 5 hónapja

kösz