Keresés Kategóriák Kedvencek

A last minute utazások előnyei és fajtái

Készítette: Interpress
2008. április 1. 11:23:37 - 5802 megtekintés
 • Az utazási irodák last minute és ultra last minute utakat is ajánlanak 1-2 héttel, vagy akár 1-2 nappal az indulás megkezdése előtt.
 • Amire szükségünk lesz

  útlevél
  úticél
 • Hogyan lehet last minute utazást elérni?

  Az utazási irodák a programfüzetek megjelenésekor a korán foglaló utasok részére előfoglalási kedvezményt szoktak biztosítani. Ezek különböző mértékűek lehetnek, csak előleg befizetésnél vagy teljes összeg befizetését kérik és akkor biztosítják az 5-10%-os kedvezményt. Ezt érdemes meggondolni, mert az általunk kiválasztott országba lehet, hogy könnyű last minute módon is elutazni.
 • Mi a különbség a last minute és az ultra last minute utazás között?

  A last minute és az ultra last minute utazások a katalógusokban nem jelennek meg. Ezeket az utazási irodák mindig akkor jelentetik meg, amikor már látják, hogy a teljes áron értékesített útjaikból maradt meg szabad férőhely és ezeket kívánják kedvezményes áron értékesíteni. A last minute utazások általában 1-2 héttel indulás előtt találhatók meg az irodákban és némi kedvezményt nyújtanak a teljes árból. Az ultra last minute utazások 1-2 nappal indulás előtt jelennek meg az irodákban, lényegesen olcsóbbak a programfüzetben kinyomtatott árakhoz képest, viszon nem tartalmazzák, hogy mely szálloda és mely városban található az, ahova az utazást az utazási iroda ultra last minute-ként meghirdeti.
 • Mikor érdemes last minute és ultra last minute utazásban gondolkodnunk?

  A last minute és ultra last minute utazásokat azoknak ajánljuk, akiknek mindegy, hogy mikor és hová, melyik ország melyik városába szeretnének utazni. Illetve azoknak, akik szabadságra is bármikor el tudnak menni, akár egy-két nappal indulás előtt.
 • Címkék:

  utazás útlevél külföld nyaralás last minute

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!