Keresés Kategóriák Kedvencek

sasa73 profilja

sasa73 Regisztráció: 2008. november 14.
Megtekintett videók: 265 db
Saját tippek: 1 db
sasa73 - 14 éve, 6 hónapja

Üdvözlöm!
Sajnos csak most olvastam a kérdést, szerintem egy másik E-mail cím megadása megoldhatja a problémát. Ha nem sikerül, le kellene törölni a programot, és újra telepíteni. Nem kell feltétlenül programozónak lenni, de ha nem sikerül érdemesebb valakit segítségül hívni.
De ha elfogad egy jó tanácsot külföldre én a Skype-ot használom. Annyi csak a hátránya ,hogy a hívott félnél is bekapcsolva kell lenni a számítógépnek, valamint be kell jelentkeznie. Én havi több órát is beszélgetek a testvéremmel, Ő német országban él.
Üdv . Janó Sándor

dorimama - 14 éve, 6 hónapjaSzia!Szeretnék segítséget kérni. Második éve használok mindenféle free telefont, Hollandiából Magyarországra telefonálok vezetékesre. 2 hete (aug.15-től) nem tudom egyiket sem használni, mert telepítés után regisztrációkor mind ezt írja ki:"Sorry, due to an unkown error your registration request was denied. " MItől van ez? És hiába regisztrálok, azt írja, hogy inwalid azonosító+jelszó. Segítsen nekem! Köszönöm szépen. Dórimama Az e-mailem: csernakne@vipmail.hu

KocsisIstvanne - 14 éve, 6 hónapja

Szia Sasa! Én egy nagyon szerető internetezős mama vagyok kis nyugdijjal 4gyermekem és unokám van külföldön is él lányom .Letöltöttem az ingyenenes internetes telefont 3 szor tudtam is beszélni de a továbbiakban bónuszt kér. Mit csinálok rosszul légyszi segíts.De nem egy programozó vagyok ugy segíts ha tusz. Köszönöm Kocsisné Kati.