Keresés Kategóriák Kedvencek

Vodafone - Segíthetünk? iPhone 4 általános bemutatása

Készítette: VodafoneHU
2012. február 11. 19:23:41 - 2491 megtekintés
 • Ezzel a videóval szeretnénk nektek segítséget nyújtani az iPhone 4 kezelőfelületének megismerésében, illetve megosztunk veletek néhány hasznos tippet, trükköt.
 • Amire szükségünk lesz

  iPhone 4
 • Általános tudnivalók

  A keresés felületen a készülék teljes tartalmában kereshetünk alkalmazásokat, üzeneteket, névjegyeket. A fő képernyőn láthatóak a menü ikonok, melyeket tetszés szerint rendezhetjük. Az oldalak között is lehetőségünk van az ikonok mozgatására. Mappákba is rendezhetjük az ikonokat, vagy új mappát is létrehozhatunk.
  A készülék személyre szabásához a Beállításokhoz menjünk, állítsuk be tetszés szerint az iPhone-t. A készülék alkalmas a multitaskingra: a háttérben futó alkalmazások eléréséhez nyomjuk meg duplán a fő gombot. Ha szeretnénk bezárni az alkalmazásokat, tartsuk lenyomva az ikonokat, és a megjelenő piros jel segítségével zárjuk be.

  A készülék böngészője a Safari. Nagyításhoz az ujjainkat húzzuk szét a képernyőn vagy kattintsunk duplán az oldalra. Ha a szövegen nyomva tartjuk az ujjunkat, beállíthatunk tetszőleges betűméretet.

  Játékokat és alkalmazásokat az Appstore-ból tudunk a készülékre menteni.
  Videót is nézhetünk a beépített alkalmazás segítségével.
 • Címkék:

  vodafone iphone 4 tutorial bemutató app store iOS

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!