Keresés Kategóriák Kedvencek

Vodafone - Segíthetünk? Vodafone 845 ismertetése - 2. rész

Készítette: VodafoneHU
2012. február 28. 19:34:27 - 2091 megtekintés
 • A Vodafone - Segíthetünk? sorozat keretében ezúttal ismét az andoridos Vodafone 845 készüléket kaptuk kameravégre, hogy további funkcióit is bemutathassuk.
 • Amire szükségünk lesz

  Vodafone 845
 • A Vodafone 845 további funkciói

  Ahogy azt korábban bemutattuk, a készüléknek több kezdő képernyője van, amit kétféleképpen tudunk előhívni: a kijelző oldalán található nagyító ikonnal vagy a navigációs gombot nyomjuk meg.

  A készülék témájának megváltoztatásához a menügombot nyomjuk meg, válasszunk ki tetszőleges témát, ami a készülék teljes külsejét meg fogja változtatni.
  A menübe a bal alsó sarokban látható ikonnal tudunk belépni, mellette a tárcsázó ikont, a hívásnaplót, névjegyeket és a kedvenceket láthatjuk. Mellette az üzenettel tudunk üzeneteket létrehozni, felette az e-mail fiókunkba tudunk belépni.

  A következő gombra automatikusa lekérhetjük az e-mailjeinket. Állítsuk be a fiókunk adatait. Ha új üzenetet szeretnénk létrehozni, azt az üzenet menüben fogalmazhatjuk meg. A billentyűzetet hagyományos módon vagy QWERTY módon is használhatjuk.

  Ha wi-fi hálózat segítségével szeretnénk böngészni, a hálózatnál kapjuk meg az elérhető hálózatok listáját. Ezt a kezdőlapon lévő energiagazdálkodás widgettel is elérhetjük.

  A böngészést a kezdőlapról érhetjük el, mint ahogy a térképet is itt tudjuk elindítani.
 • Címkék:

  vodafone 845 vodafone joy tutorial android widget bemutató

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!