Keresés Kategóriák Kedvencek

Vodafone - Segíthetünk? Vodafone 845 ismertetése - 1. rész

Készítette: VodafoneHU
2012. február 26. 12:43:28 - 2496 megtekintés
 • A Vodafone - Segíthetünk? sorozat keretében ezúttal azt mutatjuk meg, hogyan állíthatod be és használhatod az androidos Vodafone 845 készüléket.
 • Amire szükségünk lesz

  Vodafone 845
 • A Vodafone 845 ismertetése

  Az Android operációs rendszerek egyik legfőbb előnye a többszörös kezdő képernyő, amit személyre tudunk szabni. Törléshez tartsuk lenyomva az alkalmazást és húzzuk a kuka ikonra.
  A helyére úgy tudunk másik ikont helyezni, hogy lenyomva tartjuk a képernyőt, majd kiválasztjuk, mit szeretnénk a kezdő képernyőre rakni.

  Az Android operációs rendszernél külön elérhető egy Facebook alkalmazás, amit szintén ki tudunk helyezni a kezdő képernyőre. Ha általunk készített fotót szeretnénk így a Facebookra feltölteni, ahhoz nyissuk meg a galériát, válasszuk ki az adott képet, majd válasszuk a megosztás lehetőséget és a Facebookra kattintsunk.

  Ha további alkalmazásokat szeretnénk letölteni, lépjünk be az Android marketre, és lépjünk be a Google fiókunkkal. A fenti nagyító ikonnal tudunk tartalmat keresni. Válasszunk ki egy tetszőleges alkalmazást, majd a telepítést alkalmazzuk.
  Miután kiválasztottuk a widgetet, állítsuk be a város nevét. A legtöbb alkalmazás ingyenes.
 • Címkék:

  vodafone 845 vodafone joy tutorial android widget bemutató

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!