Keresés Kategóriák Kedvencek

Vírusirtásra alkalmas helyreállító lemez készítése NOD32-vel vagy ESS-sel - 2. rész

Készítette: cbs362
2010. július 12. 15:58:46 - 4194 megtekintés
KMartin4 - 13 éve, 6 hónapja

A videó jó, és a program is! csak tényleg kár az, hogy ennyi mindent telepíteni kell. Meg az, hogy nincsen magyar nyelven ilyen. Ami nem is nagy baj, csak aki nem tud angolul az eléggé elállíthat dolgokat

cbs362 - 14 éve

Való igaz, elég körülményes létrehozni ezt az egészet, viszont aki nem ért a Linuxhoz (például én ), annak nagy segítség, hogy ezt Windows platformon is létre lehet hozni.(az összes ilyen megoldás közül csak a Norton és az ESET recovery cd-je windows alapú) Amikor a Kaspersky Rescue CD-jét próbáltam (gentoo linux alapú), a víruskeresésen kívül gyakorlatilag semmit nem tudtam végrehajtani, mivel a többi eszköz mélyebb linuxos ismereteket kívánt meg. Az ESET megoldása azért jobb (?) szerintem a többinél, mert itt lehetőség van sokkal mélyebben testreszabni a készülő lemezt, a külső alkalmazások hozzáadásának lehetősége még csak hab a tortán. Az más kérdés, hogy ennek ára van.(gondolok itt a letöltésekre és telepítésekre)

Köszönöm a véleményt!

alfonz - 14 éve

Nagyon jó videó, habár igazad van kicsit körülményes hogy ennyi mindent telepíteni kell, én akkor inkább ubuntut raknék fel pendrivra és telepítenék rá nodot, vagy ugyanezt ubuntu live cd-ként is ki lehet írni.