Keresés Kategóriák Kedvencek

Virtual Tuning - Kiegészítő ültetés Adobe Photoshopban

Készítette: kimi4ever
2008. október 21. 09:18:24 - 11522 megtekintés
 • Korábbi tippünkben leültettük az autót, az alábbiakban pedig tovább finomítjuk, életszerűbbé tesszük ezt a módosítást.
 • Amire szükségünk lesz

  Photoshop
 • Finomítások

  Nyissuk meg a fotót, amivel előzőleg már dolgoztunk. Először a sárvédőket fogjuk finomítani. Ha a kerék és a kasztni között hézagot észlelünk, jelöljük ki, és egy ecsettel fessük be feketére egy új rétegen. Nézzük meg a másik keréknél is, hogy kell-e javítani.
  További finomításhoz hozzunk létre egy új réteget, majd húzzuk ezt a réteget a háttér és a kasztni rétege közé. Feketével húzzunk egy fekete csíkot, áttetszőbb módban, így azt a hatást fogjuk elérni, hogy a kasztni árnyékot vet a kerékre.
 • Címkék:

  photoshop photoshop cs3 photoshop cs4 adobe autó virtual tuning ültetés
hibernius - 14 éve, 9 hónapja

Helo! Valaki udna segiteni? Az a problémám ,hogy ugyan így beraktam a két réteg közé az újat , de nem tudom utána ugy befesteni , mint a videon látszik..... mit kéne máshogy csinálni? (nincsen semmi kijelölve szoval nem az a hiba , mint a videoban elöször) Pls vki!

KrisztianAMG - 15 éve, 5 hónapja

ti az angol verziot hasznaljatok vagy a magyart?

onodirobert - 15 éve, 6 hónapja

Üdv!
Nem akarok beleszólni, néztem az oldalad, kaptál rá engedélyt hogy kitedd azokat a videókat és leírásokat? (tényleg nem kötözködésből, csak érdekel)

ZeroCool.hu - 15 éve, 6 hónapja

Épp akartam javasolni, hogy tedd ki esetleg az adatlapodra, de látom már megtetted :P

kimi4ever - 15 éve, 7 hónapja

Köszi mindenkinek, body kitet még tanulgatom, de tervezem h még csinálok ilyen fajta videókat, addig is nézzétek meg az oldalamat, van rajta pár leírás, hátha még nem láttátok sehol