Keresés Kategóriák Kedvencek

Mik a legfőbb újdonságai a FireFox 3-nak?

Készítette: A6ON
2008. június 21. 14:42:14 - 6129 megtekintés
 • A Firefox 3 böngésző rengeteg újításon ment keresztül, melyek közül az alábbiakban néhány tippet bemutatunk.
 • Amire szükségünk lesz

  FireFox 3
 • A FireFox 3 néhány újítása

  Ha elkezdünk a linksorba begépelni valamit, sokkal átláthatóbban mutatja a címet. Könyvjelzőt is könnyebben tudunk megadni, a linksor végén lévő csillag ikonnal máris a könyvjelzők közé került az adott oldal. Ha testre szeretnénk ezt szabni, kattintsunk újra a csillagra, és ott tetszés szerint rendezhetjük, átnevezhetjük a könyvjelzőnket.
  Egy másik fontos újítást az Eszközök/Kiegészítők között találhatunk, itt láthatjuk, hogy a kiegészítőket anélkül tudjuk telepíteni, hogy fel kellene menni az adott kiegészítő oldalára.
  Az adathalászat is megújult. Írjuk be a címsorba az alábbi linket: www.mozilla.com/en-US/firefox/phishing-protection, ott a test site linkre kattintsunk, és itt megnézhetjük, hogy egy adott oldal szeretne-e tőlünk adatot lopni avagy sem.
 • Címkék:

  firefox 3 firefox bookmark phising biztonság internet
egyuri - 12 éve, 7 hónapja

Üdv.latom te benne vagy nyakig a fox 3-ban.az a gondom,hogy letöltöttem 3.0.1-et.es egy témat sen tudok hozzá telepiteni.folyton ez ugrik fel:TELEPITÉS KÖZBEN VÁRATLAN HIBA TÖRTÉNT.KÉREM NÉZZE MEG A HIBA KONZOLT-203.Egy kicsit bosszant.hogy egy téma sem telepithető rá.ha tudsz kérlek segits!!!!addig is köszi.

oktny - 12 éve, 8 hónapja

EZTET honnan lehet letőteni? vagy ez mán teljös verzijó?

greenhorn - 12 éve, 9 hónapja

omg ez mi?

cizoe - 12 éve, 9 hónapja

szerinted ki? hát a video készitöje és a 12 éves osztálytársai maffiába szervezödve.

Lamy002 - 12 éve, 10 hónapja

"EZTET" a hozzászólásom vajon ki értékelte le? VideoSmart a következő újításokban küldje el pü-ben hogy ki értékelte a hozzászólást ha lehetséges