Keresés Kategóriák Kedvencek

Google Buzz, Google Zümm: Ismerőseink elrejtése, biztonsági beállítások

Készítette: ZeroCool.hu
2010. február 23. 12:50:50 - 3321 megtekintés
 • A Google féle szolgáltatások általában elégé hasznosak és biztonságosak, de nem árt néhány beállítással még biztonságosabbá tenni.
 • Amire szükségünk lesz

  internet
 • Ismerőseink elrejtése Buzzban

  Ha belépünk a Gmailünkre, az Inbox alatt megjelent egy Buzz link, amivel status üzenetet írhatunk ki, és a kapcsolataink látni fogják az üzenetet.
  Már az első belépésnél láthatjuk, hogy az általunk legtöbbet követett embereket felveszi kapcsolatnak, illetve felajánlja, hogy őket követhetjük, természetesen a lista bővíthető.
  Ha megírjuk az első bejegyzésünket, onnantól kezdve akkor is lesz Google profilunk, ha korábban nem csináltunk. A Google profil arra jó többek között, hogy a keresések jobban megtaláljanak, illetve mindent, amit megosztottunk, megtalálhatunk oldalt. A profilunkon láthatunk egy Buzz fület és láthatjuk a bejegyzéseinket.
  Ha nem szeretnénk, hogy bárki lássa, hogy kiket követünk és kik követnek minket, az alábbi módon módosítsuk a beállítást.
  Kattintsunk a saját nevünkre, majd a Google profil linkre. Görgessünk lejjebb, de a Buzz fül legyen kijelölve. Kattintsunk az Edit profile-ra és jobboldalt az adatok megadásánál láthatunk három kipipálható részt, ahol a harmadiknál kell a pipát kivenni. Görgessünk az oldal legaljára és kattintsunk a Save changes-re.
 • Címkék:

  internet közösség google buzz zümm biztonság
sebibence01 - 11 éve

Azért ezt a kis apróságot ajánlom mindenkinek a figyelmébe (a biztonsághoz kapcsolódóan):
PC Fórum hírek

Szal nem minden sikerül úgy elsőre, ahogy akarják xD