Keresés Kategóriák Kedvencek

A6ON profilja

A6ON Regisztráció: 2008. április 27.
Megtekintett videók: 862 db
Saját tippek: 30 db
heni-csilla - 10 éve, 5 hónapja

Jó napot kívánok!Mit tegyek ha egyik videómegosztó oldalon sem tudom megnézni a youwatch-os filmeket? Mindig ugyan azt teszi ki a gép /NO ADBLOCK feliratot./Segítségét előre is köszönöm

adam887 - 11 éve, 10 hónapja

Szerintem keresd meg a diskmenedszment exe-t a "C:windowssystem32diskmgmt.exe"

adam887 - 11 éve, 10 hónapja

Szia! mikor nézed meg az adam887 profilban található videókat mert már sok van eddig 1 videóm van kérném a minél előbbi elbírálást a videóimnál köszönöm

Üdv
Simonkovics Ádám-adam887

nartan - 13 éve, 8 hónapja

Szia!

Láttam az Illustrator oktató videóidat és ennek következtében gondoltam hogy tudsz nekem segíteni.
Egy webes munkán dolgozom Illustrator CS5-ben. A problémám a következő. Egy egyszerű körvonalas box készítésénél számomra érthetetlen módon elmossa a körvonalat, tehát az Istennek sem tudok szép éles körvonalas boxot készíteni, legyen az normál vagy lekerekített box! (stroke profilja: uniform, basic)
Az összes számomra ismeretes beállítást próbáltam, de lehet ,hogy az én hozzá nem értésem szab határt.

Másik problémám ,hogy ha egy objektumnak drop shadow-t állítok be és az X-et leveszem nullára akkor ,miert hagy oldalt egy kis árnyékot?

Előre is köszi!

Üdv Robi

tomi-prog - 13 éve, 9 hónapja

Helló Lenne a gondom Adobe Dreamweaver CS4 a á és ilyesmit ha feltöltöm atw.hu ra (Furán ilyra a betüket ) ezt hogyan tutodm megoldani ?

petx - 13 éve, 11 hónapja

Szia!

Segíts légyszíves, aláírást szeretnék használni dokumentumokban (vektorosan).
Korábban már egyszer csináltam ilyet, de most az agyamra megy, nem tudom miért nem sikerül kiszednem a hátteret az aláírás mögött.
Egyetlen leírást találtam eddig ezzel kapcsolatban sajnos.
Ahogy eddig csináltam:
-Jó minűségű kép illustratorba
-kép kiválaszt
-Object > Live Trace > Tracing Options (beállítom, elkészítem)
-Expand
létrejöttek a görbék, de ez után mit kell csinálni vele, hogy eltűnjön a háttér és gyakorlatilag átlátszóként tudjam használni, szöveges dokumentumokban?

Köszi előre is!

Amit próbáltam használni:
[url=http://szoftver.hu/tutorial/vektoros-aláírás-szkennelt-szignatúrából]Tutorial[/url]

ivitzp - 14 éve

Szia A6ON!

Látom ügyes kis tutoriálokat készítesz és értesz az informatikához. Én pontosan ilyen embert kerestem mint te vagy.Szeretnélek meghívni szerkesztőnek egy olyan oldalra ahol sok olyan embernek segítünk aki nagyon kezdő az informatika világában és van valami "egyszerű" (nekünk egyszerű) problémája amit meg szeretne oldani. És mi ebben szívesen segítünk nekik azzal, hogy megosztjuk velük tudásunkat.

Ha úgy döntöttél, hogy csatlakozni szeretnél csapatunkhoz, hogy közösen segítsünk kezdőkön akkor a Kapcsolat menüpont alatt írj egy levelet nekünk.

Szívesen látnálak a csapatunkban.

Üdvözlettel Ivitzp

http://informatika-kezdoknek.hu

csaba76 - 14 éve, 3 hónapja

Szia! Jó lett a lomtáras vidid, működik csak az a gond hogy ha van valami a lomtárban akkor is üreset mutat! Erre megoldás kedves vidi feltöltő?

gyulus - 14 éve, 5 hónapja

Szevas! Azt szeretném kérdezni, hogy windows 7 alatt lehet-e új patriciót létrehozni? Nekem 1000 GB van de csak 930 GB- mutat a C meghajtón van ez ,D meghajtó nincs is . Előre is köszi.

edless - 14 éve, 6 hónapja

Szia!
A CSS tanfolyamnak mikor lesz folytatása?