Keresés Kategóriák Kedvencek

Google Buzz, Google Zümm: Új szolgáltatások, oldalak hozzáadása, szerkesztése

Készítette: ZeroCool.hu
2010. március 16. 15:08:21 - 2991 megtekintés
  • Nézzük meg, hogy miként lehet a Google Buzz vagy magyarul Zümm szolgáltatásához új szolgáltatásokat, oldalakat felvenni és szerkeszteni.
  • Amire szükségünk lesz

    Buzz
  • Új szolgáltatások, oldalak hozzáadása

    Lépjünk be a Gmailbe. Fent a nevünk mellett láthatjuk a 2 connected sites linket, illetve, hogy milyen kapcsolt weboldalakkal rendelkezünk már. Itt a saját felvett és megosztott oldalainkat fogjuk látni. Ha bővíteni szeretnénk ezeket, kattintsunk a nevünkre a Buzzon belül és kapunk egy linket a Google profilunkhoz. Az Edit profilra kattintsunk, majd a linkekig gördítsük le az oldalt és írjuk be egyszerűen annak a weboldalnak a címét amit hozzá szeretnénk adni, de fontos, hogy legyen rajta RSS. Ha újra visszamegyünk és a 2 connected sitesra kattintunk, már csak az Add gombra kell kattintanunk a listában.
  • Címkék:

    internet közösség google buzz zümm biztonság gmail
sonigeri - 14 éve

ZeroCool te fejlesztő vagy mert rengeteg videódat láttam már, csak így tovább!?.

toti2 - 14 éve, 2 hónapja

persze hogy megmarad az accodon a játék a steames játékoknál.

vastolorde00001 - 14 éve, 2 hónapja

Hello Zero. Ez a kérdés nem épp ehez a vidihez tartozik , ezért elnézést is kérek. Steamel kapcsolatban lenne olyan kérdésem ,hogy vettél fel Steam vásárlásos videót. Ha már megvette de esetleg újra kell rakni a gépet vagy akármi közbejöhet akkor is ez a megvásárólt játék fentmarad az accomon és bármikor telepíthetem ?? Jók a videóid sokat segítettek , köszönet érte.

W7W7 - 14 éve, 3 hónapja

Nagyon Jó Mint Mindig