Keresés Kategóriák Kedvencek

Internetes rádió készítés 1. rész, Szerver regisztráció

Készítette: djpalika
2010. január 23. 22:44:45 - 19950 megtekintés
 • Ebben a videómban bemutatom, hogy miként készítsünk saját internetes rádiót. Első lépésként egy szervert kell regisztrálni.
 • Amire szükségünk lesz

  számítógép
 • Szerver regisztráció

  Menjünk a www.listen2myradio.com oldalra, ott a Sign up-ra kattintsunk, regisztráljuk magunkat értelemszerűen. Regisztráció után lépjünk be.
  Kattintsunk a rádió installálására, töltsük ki értelemszerűen a mezőket. Kattintsunk az install gombra. Válasszuk ki a negyedik szervert, majd a kapott linkeket elküldhetjük az ismerőseinknek.
 • Címkék:

  internet rádió zene szerver
dadan11 - 11 éve, 5 hónapja

valaki segitsen nekem én nekem mást ad be csináljon nekem valaki vagy segitsen

pilisgabi - 11 éve, 6 hónapja

valaki segitsen SKYPE címem pilisgabi1 köszönöm

janika0908 - 12 éve, 10 hónapja

Köszi a tippet sokat segitetél vele. Már több hasonló tippet néztem meg de a ruter miat nem sikerült de te sokat segitetél. Köszi Itt a rádióm itt tekinthetitek meg az élő adást.

musician - 13 éve, 3 hónapja

Valaki csinált már műsort MASTER+MIC-el, azaz mikrofonnal? Mert nekem ha ez van bepipálva akkor nagyon recseg, búg, szóval rossz a hangminőség. Ezt lehet valahogy korrigálni?

djpalika - 13 éve, 3 hónapja

http://partynight.listen2myradio.com/ itt a radiom linkje probaltam man ugy is hogy kimasolom a a lejatszora adot jobllik altal a linket man mind ezt http://partynight.listen2myradio.com/media/playradio388513.asx gondolom erre gondoltal de ugy s emukodik aza nekem mukodik masnak nem