Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan tudhatjuk meg, hogy egy játék fut-e a gépünkön?

Készítette: szentkuti11
2009. július 16. 15:39:54 - 9302 megtekintés
  • Ebben a tippben azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik szeretnék megtudni, hogy egy adott játék fut-e a gépükön vagy sem.
  • Amire szükségünk lesz

    internet
  • A gépünk tesztelése játékokhoz

    Írjuk be a Google-ba: java, majd az első találatról töltsük le a programot és telepítsük. Látogassunk el az alábbi oldalra: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest, itt csak ki kell választani a játékot, majd nyomjuk meg az alatta lévő gombot és máris megtudhatjuk a végeredményt.
  • Címkék:

    run java futás program honlap számítástechnika
DjCsabi - 13 éve, 7 hónapja

Na szóval ez az oldal a legjobb ilyen téren, fejlettségi szinten is, az, hogy szerencsétlen 12-15 évesek nem tudják, hogy FireFox alatt kell Java és IE alatt ActiveX-engedélyezés ez csak a tudatlanság miatt van, és könnyebb azt mondani, ha nem megy, hogy kém, kamu, szar, de nagyon is jól megy, nagyon sokszor járok ide, természetesen, aki rendelkezik egy kis hozzáértéssel az tudja, hogy nem az ilyen kis nyavalygós kommentjeit vegye figyelembe, de akik még a saját böngészőjüket se tudják konfigurálni rendesen, vagy egyáltalán nem értenek semmihez, azok ássák el magukat mert sok kis taknyos nagyokos van akik félrebeszélnek.

Battlefieldzolika_BAN - 14 éve, 3 hónapja

NEM IS KELL JAVA!! EZ TÉLLEG ÁTVERÉS DE ÉN NEM TÖLTTEM LEXD

Battlefieldzolika_BAN - 14 éve, 3 hónapja

NEM FIZETŐS!XDXDNEM FIZETŐS!XDXD

sentinel - 14 éve, 6 hónapja

Egyetértek kém program!!!!!!!szemét

sentinel - 14 éve, 6 hónapja

Nekem ez 15000 FT be került!kém!