Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan készítsünk acéllal körbevont betűket Photoshopban?

Készítette: Szabee
2008. augusztus 31. 21:52:24 - 10316 megtekintés
 • Egyszerűen készíthetünk acélozott betűket az Adobe Photoshopban, pár Blending opciót állítgatva alig néhány perc alatt.
 • Amire szükségünk lesz

  Photoshop
 • Betűk effektezése pillanatok alatt

  Nyissunk meg egy új munkalapot, majd írjunk be egy tetszőleges szöveget. A rétegeknél az fx ikonra kattintsunk, majd ott a Blending Options menüpontra. Ott válasszuk ki a Drop Shadowt, az árnyékot állítsuk be ízlés szerint. A Bewel and Emboss-nál a Style-t állítsuk át Outer Bewelre, a Shadingnél pipáljuk ki az Anti-aliased-ot, a kontúroknál válasszunk ki egy két „csúcsos” képecskét.
  A bal oldali menüben válasszuk ki a Gradient Overlayt, az Opacityt csökkentsük a felére. A Bewel and Emboss-nál a Contour almenüben pipáljuk ki az Anti-aliesed-ot, majd válasszuk a felső sorból jobbról a második ábrát. A Bewel and Emboss-nál a Depth csúszkát állítsuk be tetszőlegesen. Majd színezzük át a szövegünket, amilyenre szeretnénk. Hogy ne kelljen ezt mindig megcsinálnunk, kattintsunk a Styles fülre, és ott alul az új style hozzáadására. Nevezzük el, és máris használhatjuk ezt az effektet bármikor.
 • Címkék:

  photoshop photoshop cs3 photoshop extended képmanipuláció acél betűk adobe
gregus021 - 11 éve, 8 hónapja

bocsi hogy 2 csillagot adtam rá mert éppen csináltam és le akartam pauseolni.még 1szer sry

zscsabee - 12 éve

Jó lett.

Milyen progival lehet ilyet felvenni, hogy közben ráközelítsen arra amire akarom?

JInging - 12 éve, 1 hónapja

Ja király

SPARKIEONE - 12 éve, 5 hónapja

Faja lett nagyon grat!!

mate0814 - 12 éve, 6 hónapja

Kb. 3 napja akartam én is ezt felvenni de nem volt hozzá kedvem, de akkor már nem is fogom, de szerintem ez jobb módszer mint az enyém. Nagyon jó a tipp!