Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan csináljunk fénynyaláb effektet Adobe Photoshopban?

Készítette: Jagumo93
2008. augusztus 24. 13:13:08 - 12325 megtekintés
 • Ezúttal megtekintünk egy olyan effektet, mellyel bármilyen tárgy köré készíthetünk körkörösen futó fényeket!
 • Amire szükségünk lesz

  Photoshop
 • Fénynyaláb rajzolása gyorsan, egyszerűen

  Nyissunk meg egy képet, duplikáljuk, meg hozzunk létre még egy új réteget. Ezen a rétegen menjünk a rétegeknél a Paths fülre, hozzunk létre egy új Path-t. Menjünk a Pen toolra, majd cikkcakkban kattintgassunk viszonylag sűrűn arra, ahova a fénynyalábot szeretnénk. Ezután a Pen toolon a legalsó ikont válasszuk ki, és görbítsük a vonalunkat. Kattintsunk a Brush toolra, majd nyomjuk meg az F5-öt. A legfelsőt pipáljuk ki, alul pedig a Smoothing. Válasszunk egy megfelelő Brush méretet.
  Menjünk a rétegeknél a Paths-ra, ott Stroke Paths, pipáljuk ki a kockát és válasszuk a Brush-t. Máris kaptunk egy egyre vékonyodó rajzolatot. A Path-ot törölhetjük is.
  A rétegeknél kétszer kattintsunk a legfelső rétegre, a felugró ablakon pipáljuk ki az Outer Glow-t, válasszunk egy tetszőleges színt, az értékeket ízlés szerint állítsuk be.
  Menjünk az egyes rétegre, hozzuk be a Curves-t, majd a kiválasztott színtől függően menjünk az adott színre és húzzuk feljebb azt a színréteget. Menjünk vissza a második rétegre, és radírozzuk ki azokat a részeket, amelyeket hátra szeretnénk „tenni” a kacskaringóból.
 • Címkék:

  photoshop photoshop extended photoshop cs3 windows szabadidő képszerkesztés képmanipuláció képalkotás
burgi1313 - 12 éve, 10 hónapja

Király vagy kössz
és a többi vidid is jo tell.!

plss10k - 13 éve, 9 hónapja

Király vagyol és kösszi a videot

norka2 - 14 éve, 6 hónapja

Hát nekem nagyon sokat segítettél És nagyon jó a többi vidit is.Csak ennyit tudok mondani és sok szerencsét a "további munkátokban".

Jokii - 14 éve, 10 hónapja

Ez humoros mintha én csináltam volna.. amúgy köszi.

maddog941 - 14 éve, 11 hónapja

Sztem nagyon jó lett!Sokat segítettél, köszi!