Keresés Kategóriák Kedvencek

Drive Backup: Windows partíció mentése ingyen és gyorsan

Készítette: Fallout
2009. szeptember 11. 12:07:00 - 29935 megtekintés
 • A Paragon Software Drive Backup 9.0 Express könnyen kezelhető, gyors és ingyenes megoldást kínál teljes merevlemezeink, vagy partícióink lementésére, másolására, visszatöltésére.
 • Amire szükségünk lesz

  számítógép
 • Partíció mentése ingyen és gyorsan

  Ideális a frissen telepített Windows biztonsági mentésére, hogy egy rendszerösszeomlás utáni perceken belül használhassuk ismét kedvenc operációs rendszerünket, ráadásul a jól ismert, bejáratott beállításainkkal. A program Vista kompatibilis. Hivatalos honlap: http://paragon-software.com
  Indítsuk el a programot, majd válasszuk a második menüpontot, a Backup…-ot. Induláskor megjelenik egy figyelmeztetés, hogy a program Express verzióját használjuk, a bővített változatot megvásárolhatjuk.
  Pipáljuk ki, hogy melyik partíciót szeretnénk lementeni, jelen esetben a C-t választjuk. Alul a mentés és tömörítés utáni becsült állapotot láthatjuk. Nyomjuk meg a Next gombot.
  A következő oldalon a mentés helyét választhatjuk ki, vigyázzunk, hogy olyan helyet válasszunk, ahol elfér a mentés. Át is nevezhetjük az állományt, majd elkezdődik a mentés. Pár perccel később el is készült a rendszer mentése.
 • Címkék:

  Windows XP Vista merevlemez partíció backup biztonsági mentés Paragon ingyenes
dani-1 - 10 éve, 4 hónapja

Szia.Köszönöm a választ és a segítséget.Szép napot.

Fallout - 10 éve, 4 hónapja

A felugró ablakban a Registration gombra kell rátenyerelni. A megnyíló honlapon meg kell adni a nevet, emailt, az országot és a kívánt nyelvet. A kulcs emailben érkezik az általunk megadott címre. Onnan már egyértelmű.

dani-1 - 10 éve, 4 hónapja

Szia.Hogyan és mit kell az ingyenes regihez beírni a Partíció mentése ingyen és gyorsan progihoz?Mert nekem addig nem indul el sehogy sem.Köszönöm.Az oldal nagyon hasznos és jó.

adam887 - 11 éve, 8 hónapja

Windows alatt, a ntbackup.exe-vel ez hogy megy? Csinálnál róla egy videót, ez a rendszer alap visszaállítója

Fallout - 12 éve, 10 hónapja

Ellenőrzés: Check Archive Integrity

Visszaállítás ideje: a 7GB-os mentésem mindennel együtt ~10 perc

Mentés ideje: ez rengeteg mindentől függ, akár ettől is lehet
A leginkább meghatározó az, hogy a tömörítés mértéke milyen (ez is beállítható).