Keresés Kategóriák Kedvencek

Drive Backup: Rendszerpartíció visszaállítása bootolható CD-vel

Készítette: Fallout
2009. október 29. 18:19:27 - 10503 megtekintés
  • A Paragon Software Drive Backup 9.0 Express könnyen kezelhető, gyors és ingyenes megoldást kínál teljes merevlemezeink, vagy partícióink lementésére, másolására, visszatöltésére. Ideális a frissen telepített Windows biztonsági mentésére, hogy egy rendszerösszeomlás utáni perceken belül használhassuk ismét kedvenc operációs rendszerünket, ráadásul a jól ismert, bejáratott beállításainkkal. A program Vista kompatibilis. Hivatalos honlap: http://paragon-software.com
  • Amire szükségünk lesz

    számítógép
  • Amire szükségünk lesz

    Build Recover Media – Next, válasszuk ki, hogy hova szeretnénk visszaállítani. Válasszuk ki az írónkat, állítsuk be az opciókat. Indítsuk el az írást. Lépjünk ki a programból, majd indítsuk újra a számítógépet. Válasszuk ki a boot menüt, majd a cd-romot adjuk meg BIOS-ban. A first boot device is legyen ez. Ha az egér nem működik, a TAB-bal működtethetők az ablakok. Keressük meg az elmentett állományunkat, majd jelöljük ki, válasszuk ki a helyet, majd indítsuk el a folyamatot. Indítsuk újra a számítógépünket és visszakapjuk a korábbi Windowsunkat.
  • Címkék:

    Windows XP Vista merevlemez partíció backup biztonsági mentés Paragon ingyenes
Fallout - 11 éve, 2 hónapja

Bocsáss meg, de nem értem. Telepítéskor azonnal és kikerülhetetlenül felugrik a regisztrációt kérő ablak. Kattints a gombra és behozza ezt az oldalt: http://www.paragon-software.com/registration/br2012free.html
Itt ki kell tölteni a kért adatokat (név, email, ország, nyelv), elküldeni és pár másodperc múlva megérkezik a kód a megadott email fiókba. Ezt bemásolni a kódkérő ablakba és folytatódik a telepítés. Természetesen ez már újabb verzió, mint ami a videóban szerepel, de az alapok megegyeznek.

janika700 - 11 éve, 2 hónapja

köszi hogy segíteni akarsz de hiába megyek a regisztrációs gombra be visz az oldalra és azt írja ki hogy lejárt és nem mutat semi regisztcáiót ! akkor most mit tegyek ???

Fallout - 11 éve, 2 hónapja

Ha az ingyenes verziót töltötted le, akkor izomból tenyerelj rá a kódkérő ablaknál a regisztrációs gombra: ingyenes, gyors és fájdalommentes megoldás a problémádra.

A nevezett ingyenes verzió: http://www.paragon-software.com/home/br-free/download.html

janika700 - 11 éve, 2 hónapja

de én hiába tőltöm le ha kodokat kér és nem tom használni
nem tudok sorozatszámot adni neki

szlaci69 - 11 éve, 4 hónapja

Köszi a videót!
Sokat segített, igazán jó a stílus, ahogyan készíted őket.
Üdv.
Laci