Keresés Kategóriák Kedvencek

norbird profilja

norbird Regisztráció: 2008. május 5.
Megtekintett videók: 5 db
Saját tippek: 4 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

bandi910612 - 8 éve, 10 hónapja

Hello Norbi!

Említést tettél a kommentjeid között egy saját honlapról... Érdekelne hogy elindítottad-e, és ha igen kérlek küldd el a linkjét! Előre is köszi!

Bandi

norbird - 8 éve, 10 hónapja

Szia!

Mikor ugat, vagy elkezdene ugatni, billentsd ki ebből a tudatállapotból.. Erre leghatékonyabb módszer, ha határozottan megrántod a pórázát. Ennek mértéke akkora kell, hogy legyen, ami nem fáj, de megállítja az ugatást. Ha ez sem elég, akkor egy hangos "sss", vagy "Pszt" hangot hallass és közben 3 ujjal erőteljesen bökd meg a nyaka, vagy a haskorca tájékát. Ennek működnie kell és idővel elég lesz, ha csak hangot hallatsz, majd később már ezt sem nagyon kell.

Üdv.,
Norbi

norbird - 8 éve, 10 hónapja

Szia!

A spánieled nem megkötni kellene, hanem mozgatni, mégpedig alaposan és rendszeresen, mivel a benne túltengő energiákat vezeti le így.

Ha erre nincs időd, vagy energiád, akkor javaslom a kutya elajándékozását megfelelő helyre. Sokkal inkább, mint a megkötését, mely embertelen megoldás... Akkor már inkább egy tágas kennel, bár a problémát az sem oldja meg.

Üdv.,
Norbert

jellow - 8 éve, 11 hónapja

Kedves Norb!
Van egy bolognese kutyánk. Amikor ki megyünk sétálni és meg lát egy másik kutyát akkor nagyon elkezdi ugatni , van amelyik kutyát nem ugassa meg és örömmel közelít és ismerkednek . Hogyan tanítsam meg hogy el halgasson ne ugasson akkor is ha nem kell ( tehát a parancsomnak szót fogadjo ) Amúgy nagyon ügyes és okos csak a szája nagy néha. Ha egyedül van a lakásban akkor is csendben van , színte észre se venni hogy van kutyánk . Ő 1 éves kutyus . Tanácsot kérnék Előre is köszönöm.

totherzsike1964 - 9 éve, 4 hónapja

kedves Norbi!
Nekem egy nagy kérdésem volna még pedig az hogy nekünk van egy spániel kutyusunk.Aki még nincs éppen egy éves .De már nem igazán tudom mit kezdjek vele.Mert ami virág volt a kertbe azt mind kiszedte a cserépből és szét szedte .Ki kaparja a földet ma 3 cserép virágot szedet szét.Mit tegyek vele : Ma fontolóra vettem hogy megfogom kötni Szeretnék tőled tanácsot kérni mit tegyek?????

norbird - 9 éve, 7 hónapja

Szia!
Ha amúgy láthatóan szívesen rágcsál, akkor nem valószínű, hogy gond lehet a fogaival. A fogváltás pedig egyébként is rágcsálással jár.
A száraz táp iránti ellenszenvét próbáld meg úgy kikerülni, hogy valamilyen langyos levessel (hűsleves, csontleves) meglocsolod. Annyit önts rá, hogy alaposan magába tudja szívni. Ekkor a szemek megduzzadnak és felpuhulnak. Remélhetőleg ezzel sikerül megoldani a problémát.
Üdv.,
Norbi

misuandi - 9 éve, 8 hónapja

Szia,
Szeretném a tanácsodat kérni. Van egy 5 hónapos szuka yorki kutyusom. Nagyon játékos, okos. Sajnos nem nagyon akar enni illetve csak puha dolgokat amit nem kell rágni. Rágcsálni szeret játékot illetve kemény, szárított bőr csontot, cipőt. A száraz tápot csak úgy eszi meg ha teszek rá valamit konzerv husit, rizst, kefírt. Próbáltam már éheztetni, csak a száraz táp volt előtte 1,5 napig hozzá se nyúlt. Én adtam fel, mert már hányt szegény. Nem tudom, hogy ilyen kis kutyát lehet-e éheztetni. Táp váltással is próbálkoztam, most royal cannin yorki tápot eszik, próbáltam: Flatazort, Virbac, Happy Dog, Pro Plan (lazacos), sima royal canin junior tápokat. Kint a szabadban szeret botot rágcsálni, ezért nem értem gondolom, nem a rágással van baja. Lehet, hogy a fogváltás miatt ilyen finnyás? Mitől lehet hogy a száraz tápot nem rágja meg (amikor megeszi)? Szeretném ha rágna és megenné a száraz tápot, hogyan tudnám rávenni?
Válaszod, véleményed előre is köszönöm, Andi

norbird - 9 éve, 9 hónapja

Szia! Nagyon sajnálom, de ha tényleg indokolt volt, akkor valóban ez volt a legjobb megoldás!

szercsi - 9 éve, 9 hónapja

Szia sajnos már nem szenved el altattam a dr mondta nem lehet már +gyógyítani...:-( Gica.

szercsi - 9 éve, 9 hónapja

Szia köszi a választ...üdv Gica.