Keresés Kategóriák Kedvencek

dbogschutz profilja

dbogschutz Regisztráció: 2008. november 23.
Megtekintett videók: 4 db
Saját tippek: 4 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

adam887 - 9 éve, 1 hónapja

Ehhez a sorozathoz csak azt tenném hozzá, hogy a keresők előtt úgy tudod megnyitni az oldalt ha robots meta tag is be van írva a forrásba.

sanyi970 - 10 éve, 10 hónapja

Hali.
Nem tudom tudsz-e segíteni nekem,de egy kérdést megér.
Egy programot keresek,ami pdf és egyéb írásos dokumentumokból képes mp3 és egyéb hangformátumokat készíteni.Nem tudom létezik-e ilyen progi egyáltalán.Ha igen,akkor a progi pontos neve érdekelne.Ha esetleg a letöltési oldal is van az nem baj,de a megszerzését már megoldom valahogyan.Sajnos csak magyarul tudok,így csak magyarul tudó progit tudok használni.
Köszi. csaó : sanyi970

bricy - 13 éve, 1 hónapja

Szia!
Tegyél fel légyszi videót zenevágásról és cd megírásáról. Köszi

Petros - 13 éve, 6 hónapja

Szia!

Beregisztráltam magam a Google Analytics, de vmiért nem mutatja a látogatottságot. Valamit még be kell állítani, vagy mi lehet a baj?

dbogschutz - 13 éve, 7 hónapja

Szia!

A keresőoptimalizálás egy elég összetett és időigényes feladat. Rövid távon én RELEVÁNS linkkapcsolatépítést javasolnék, de ezzel párhuzamosan figyelj a kulcsszavazásra is. Ha többet szeretnél tudni a témáról, olvasd el a szakcikkeimet a www.webcomm.hu oldalon.

Üdv: d.

Petros - 13 éve, 7 hónapja

Kedves dbogschutz!

Az lenne a kérdésem, hogy weblapjaimat, hogyan tudnám a google-on minél előkelőbb helyre tenni. Ha jól tudom, van erre a google-nak ingyenes programja. Tudsz segíteni?

sisco - 13 éve, 8 hónapja

szia dbogschutz!

Segítségre lenne szükségem a flash-ben. Rajzolok és most kaptam egy olyan feladatott,hogy készítsek a saját kézzel rajzolt rajzaimból egy animációt flashben.Nos semmit sem értek hozzá a rajzon kívűl.Segítség kellene nekem, hogy mégis mit hogyan merre stb. csináljak a flashben hogy meg legyen a pár másodperces animációm. tudsz segíteni?

djpety - 13 éve, 11 hónapja

Köszi a tippet várom akkor a videókat

dbogschutz - 13 éve, 11 hónapja

Szia! Köszönöm, remélem, hogy tudsz belőle hasznosítani valamit:-)
Lesznek még videók, felvettünk annyi anyagot, ami kb. 6-8 videóra elég lesz így első körben, csak rengeteg velük az utómunka, így még egy kis türelmet kérek:-)

Ezek a Te oldaladra is érvényesek, hiszen gondolom Neked is az a célod, hogy minél jobban pörögjön az oldalad. Egy gyors javaslat: A kontrasztokat vedd élesebbre, mert a hasonló szöveg és háttérszín bekavarhat azoknak a usereknek, akiknek nem tökéletes a látása, iszonyú fárasztó hosszabban olvasva. Sok Sikert! Üdv: Dani

djpety - 13 éve, 11 hónapja

üdv! jók a videóid!

majd lesz olyan hogy gyakorlatban bemutatod, mit érdemes és hogy érdemes csinálni?

szerinted az én oldalamra mennyire igazak az elmondottak? http://www.wormsnevelde.hu

Válaszodat várom!