Keresés Kategóriák Kedvencek

Asztal ikon elhelyezése Windows 7 tálcára

Készítette: alfonz
2011. január 6. 11:48:30 - 19656 megtekintés
  • Megmutatom, hogy miként lehet egy asztal ikont elhelyezni a Windows 7 tálcájára.
  • Amire szükségünk van

    számítógép
  • Asztal ikon elhelyezése Windows 7 tálcára

    Az E meghajtón készítsünk egy Asztal nevű mappát. Keressük meg a videón látható fájlt, és kövessük a videón látható utasításokat.
  • Címkék:

    asztal windows 7 ikon operációs rendszer
alfonz - 9 éve, 2 hónapja

Ez windows 7 oprendszer nem skin.

alfonz - 9 éve, 2 hónapja

Miért kell ismételnem önmagam de megteszem:

"Én ezt a funkciót sűrűn használom és már xp,95,98 alatt megszoktam és nekem szokatlan a jobb alsó sarok és az messze van így nem praktikus"

De mivel a Windows + D és a jobb alsó sarokban lévő asztal mindenki ismeri azt nem mutattam be, főleg hogy a windows.com -on a bemutató videók is tartalmazzák. És minden számtechújság is leírta már.

"Ez a videóm a "Gyorsindító eszköztár létrehozása Windows 7 tálcára" videóm folytatása, ennek meg az az értelme hogy mappát is lehet behúzni a tálcára mert azt alapból nem lehet mert a Windows-os intéző ikonját fogja kirakni, vagy ha a szemetest akarod a startmenü mellé tenni, gondoltam ide írom mielőtt azt is megkérdezed. "

Org "Egy másik probléma, hogy a videódban sunyin nem mutatod meg, csak mondod, hogy vissza is hozza az ablakokat az ikonod. "

Kihagytad a videó alatti hozzászólást és a videóban is mutatva van, ez az eredeti XP asztali ikon ugyanazokat a parancsokat használja és ugyanúgy működik.

Dominik999888 - 9 éve, 2 hónapja

szia ha xp-d van akkor hogyan csináltad ijen szép win 7-essé a tálcádat milyen téma? nagyon kéme a progi neve komiba vagy skypeominik001... a választ előre köszönöm

Org - 10 éve, 1 hónapja

Windows + D
hogy konstruktív is legyek.
fasznak kell mindent agyonbonyolítani.

Org - 10 éve, 1 hónapja

Ne haragudj, de mi a probléma a tálca jobb szélén található áttetsző téglalappal? (Asztal megjelenítése gomb más néven.) Mindegy, milyen hekkelt vagy eredeti verziód van, az ott van, és tökéletesen működik.
A kiohívásokat én is élvezem, de te a fejeden viszed a talicskát.

Egy másik probléma, hogy a videódban sunyin nem mutatod meg, csak mondod, hogy vissza is hozza az ablakokat az ikonod. Gyanúm szerint az ikon csak leteszi tálcára az ablakokat, de második kattintásra nem hozza vissza őket. Szóval még csak nem is működik rendesen.

Bocs. Bosszant, ha félrevezetik az egyszerű felhasználókat.