Keresés Kategóriák Kedvencek

Gyorsindító eszköztár létrehozása Windows 7 tálcára

Készítette: alfonz
2011. január 7. 21:18:35 - 12151 megtekintés
 • Megmutatom, hogy miként lehet gyorsindító eszköztárat létrehozni a Windows 7 tálcájára.
 • Amire szükségünk van

  Windows 7
 • Gyorsindító eszköztár létrehozása

  Kattintsunk a Beállításokra, állítsuk át a többnyelvű billentyűzetet, ha zavar, és a tálcáról is eltávolíthatjuk az ikont.
  Az alábbi sort "%userprofile%(VPJ)appdata(VPJ)roaming(VPJ)microsoft(VPJ)internet explorer(VPJ)quick launch" másoljuk ki, majd az Asztalon készítsünk új eszköztárat. Másoljuk ide az előzőleg kimásolt sort.
  Lent az ikonsornál tudjuk beállítani ízlés szerint a tálcánkat.
 • Címkék:

  gyorsindító eszköztár quick launch tálca windows 7
csaba8702 - 11 éve, 3 hónapja

1. lapon lévőnek a hymercamot javaslom. kezdőknek tökéletes, bár ebbe nemigen lehet zoomolni

a ikonos dologra:
ha nem tudod betallozni a fájt ikonnak leszedsz egy icon editor-t, elmented .ico-ba valahová a képet és azt állítsd be neki. kb ennyire egyszerű (y)

alfonz - 11 éve, 6 hónapja

A Gyorsindító eszköztárra(tálcára) kilehet rakni a SZEMETEST(jobb klikkel ugyanúgy lehet üríteni is és jelzi az ikon ha tele van vagy üres),MAPPÁT,''C'' MEGHAJTÓT stb...

balex - 11 éve, 9 hónapja

köszi hogy ilyen hamar válaszoltál

alfonz - 11 éve, 9 hónapja

Az ingyenes VidShot Capturer 1.0 ez nem vesz fel hangot csak képet, az advenced gomb alatt frame rate 25-re állítottam ,Az othoni használatra a legegyszerűbb a fizetős Corel VideoStudio Pro X3-mal beimportálom a felvett videót, megnyomom a hangfelvevő gombot(REC) és elkezdi lejátszani a videót én meg elmondom mit látok, ha valahol elrontom akkor ott elvágom a hangot és csak azt a részt veszem újra. Elmentem a hangot 128 kb/s, mp3 ba, majd ezt vissza importálom az előzőleg felvett hang helyére, és a videó mentésnél a Same as First Video-ra megyek ami az eredeti videó és hangot megtartva konvertálás nélkül menti le. (Ha jól emlékszem így csináltam már elég régen csináltam a videót, de lehet hogy VirtualDub-al cseréltem le a hangot, de ha valaki elakad írjon nekem) A Windows 7-et csökkentett módban indítom, így 640X480 a képernyő felbontás, így ilyen nagy lesz minden mint a videón.

balex - 11 éve, 9 hónapja

alfonz egy kérdés és még pedig az hogy milyen felvevőprogramot használsz?
előre is köszi