Keresés Kategóriák Kedvencek

Android tippek: Inkompatibilis alkalmazás telepítése

Készítette: Donatus
2012. március 21. 13:27:15 - 10892 megtekintés
  • Megmutatom, hogyan miként lehet Android-os telefonunkra olyan alkalmazást telepíteni ami alapesetben nem kompatibilis a készülékünkkel.
  • Címkék:

    android apk inkompatibilis tipp alkalmazás
Donatus - 11 éve, 7 hónapja

Sokszor még a Play-en is vannak adware-k, vírusszerű programok. A Google sem fordít rá annyi figyelmet, mint ahogy azt sokan gondolják. Egyébként az ApkTop oldalon (most már www.iapktop.com) megbízhatóakat lehet találni. Avast Mobile Security már jelzett különféle 4shared, FileCrop forrású apk-ra, de ApkTop-osra még soha.
Persze nem árt óvatosnak lenni, de én ezt úgy harangoztam be, hogy trükk. Ha valakinek bekrepál a telója, nem vállalok felelősséget!

szkraft - 11 éve, 11 hónapja

Azért azt megjegyezném, hogy ugyan ez így csodásan működik, de nem csak az inkompatibilitást szűri a market, hanem a vírusokat is. Ha letöltöd google segítségével, akkor nem tudod, hogy ki és hogyan nyúlt bele az APK fájlba, így lehet, hogy vírust is telepítesz. Amennyiben lehetséges mindenképp a marketről töltsünk, vagy ha az nem megy(és mindenképpen szükséges az alkalmazás) próbáljuk a gyártó weboldalát, vagy valami megbízható forrást találni. Valamint mindenképpen telepítsünk vírusirtót a marketből.

Donatus - 12 éve, 1 hónapja

Na akkor elmondom. A Market-ről (most Google Play) a programok apk formában jönnek le, de ezt fel is telepiti neked, és magát az apk-t mint fájl nem látod. A Market szűri a kompatibilitást, és ha gond van az adott programmal, akkor eleve nem is engedi letölteni.
A videón látható módszerrel az apk fájlt töltöd le, amely fel is fog települni szépen, mivel a kompatibilitási gondokat a Market szűri. Ezzel megkerültük tulajdonképpen a Marketet.
Remélem érthető.

artiny - 12 éve, 1 hónapja

Nem ertem... apk faljt toltunk le a marketrol,de vannak olyanok amiket nem engedne a market...valamilyen oknal fogva.
Nem arrol van szo,hogy vannak az apk fajlok es egy programmal megnyitjuk es igy feltudjuk telepiteni...?

bocsi de elege lama vagyok androidban meg..tegnap volt az elso talalkozasom vele

Donatus - 12 éve, 1 hónapja

Szívesen neked is, ha bármi gond van írj, segítek!