Keresés Kategóriák Kedvencek

Torrent fájl készítése uTorrent segítségével

Készítette: xxxx_requiem7
2010. június 29. 16:10:55 - 22860 megtekintés
  • Megmutatom, hogy miként készítsünk torrent fájlt, uTorrent segítségével.
  • Amire szükségünk van

    uTorrent
  • Torrent készítése egyszerűen

    Nyissuk meg a torrent kliensünket, kattintsunk a Torrent készítése fülre, válasszuk ki a forrásnál, hogy mit szeretnénk feltölteni, mappát vagy akár egy fájlt is kiválaszthatunk. Menjünk a torrent oldalunkra, majd a tracker url címet másoljuk ki, amit másoljunk be a trackerhez. A szeletméret automatikus, a többi mezőbe nem kell írni semmit. Mentsük el a torrent fájlt oda, ahol a feltöltendő fájlokat tároljuk a gépünkön.
  • Címkék:

    torrent utorrent készítés fájl
qwertzuiop545451 - 13 éve, 6 hónapja

igazat adok neked teljesen igazad van mielött feltötöesz nézz utána a dolgoknak

Haliho2800 - 13 éve, 11 hónapja

...Csatlakozom az..... Ha jól láttam, akkor a privát torrent jelölő négyzetet sem pipáltad be. Ez csak akkor "gáz", ha nem az egész világnak, hanem csak az oldalon lévőknek akarod ingyen és bérmentve seedelni a torit. Na, a letolásról ennyit! Ha videó készítés előtt készítesz egy "forgatókönyvet" magadnak, (fő irányvonal, mellék vonal és kiegészítések), akkor sokkal összeszedettebb ,és hitelesebb lehetsz!
(Minden filmes így csinálja. Vajon miért???....

DjCsabi - 14 éve

ez egy nagyon nemjó videó, nem értesz te ehez, viszont annyit kattintgasz a semmiért, hogy az már fáj, nem kötelező oda menteni és olyan néven elmenteni a torrent fájlt ahol fájlunk van amiről torrent fájlt készitettünk, csak seed-be állásnál kell megadni a helyét. ez a videó 40-50%/ban ugymond félrevezető is lehet.

alfonz - 14 éve

Hát igen a lényeg lemaradt hogy az oldalról kel letölteni a torrent fájlt, és nem ezt az elkészített fájt kell megnyitni az utorrentel ahogy láttam nálad az van.

xkoti - 14 éve

hát nem azt mondom hogy a legjobb de elmegy sajna ebből én nem sokat értettem még jó hogy tudok torit feltölteni de érdemes lett volna szerintem az oldalt is bemutatni hogy ott mik a lépések mert nagyából majdnem minden torrent oldalnak a feltöltési lépése ugyan az pl:kép a filmből,nfo,borító szal ilyenek és egy kezdőnek ez is számít szerintem