Keresés Kategóriák Kedvencek

Tin pull - Mixertanfolyam: Flair - 1. rész

Készítette: Flairsuli
2009. március 18. 11:03:18 - 11385 megtekintés
 • A koktél készítés folyamatát feldobhatjuk különféle látványos mozdulatokkal. Tippünkben az elsajátításhoz szükséges alapokat mutatjuk be.
 • Amire szükségünk lesz

  mixing tin
 • Mi is az a Tin pull?

  Az italkészítést azzal kezdjük, hogy a shakert a bárpultról a vendég elé helyezzük, amit különböző látványos mozdulatukkal tehetünk meg. Az első, a Tin pull nevet viseli. A klasszikus koktélkészítéssel ellentétben a flair bar tending kizárólag a boston shakerrel, tehát a kétrészes shakerrel dolgozik, amit mixing tinnek (tin) becézünk. A tin pull baloldalról indul, a bal kezünket nyújtsuk ki a tin irányába, majd három ujjal fogjuk meg a tint oly módon, mintha egy láthatatlan átlót képezne a három ujjunk a jobboldali vállunkkal. A tint emeljük meg, majd másfél mozdulattal átdobjuk a balból a jobb kezünkbe. Rakjuk ki a vendég elé.
  Praktikus, ha úgy tanuljuk meg a mozdulatot, hogy amikor az ujjainkat a tinre helyeztük, a mozdulatot a láthatatlan átlón indítjuk el, majd a három ujjunkkal végezzük el egy csavaró mozdulatot, ezzel segítve a tint, hogy minél könnyebben átforduljon.
 • Címkék:

  mixer koktél ital alkohol flair tin pull
hunostor - 12 éve, 4 hónapja

Ezt súlyozott tin-nel vagy simával lehet így megcsinálni?

SzaboViola - 12 éve, 7 hónapja

nagyon klassz, örülök, hogy rátaláltam

xzibit - 12 éve, 8 hónapja

jaja nagyon király........REMÉLEM RAX FEL TÖBBET

Barni141414 - 12 éve, 8 hónapja

Király a videó remélem lessz több is

osszy - 12 éve, 8 hónapja

Nagyon jo video!
jöhet a többi!!