Keresés Kategóriák Kedvencek

MS Paint: kevésbé ismert trükkök használata

Készítette: ryncaise
2009. július 28. 21:19:54 - 25574 megtekintés
 • A Windows alaprajzprogramjában "rejtett" funkciókat is találni, melyeket egér + billentyűkombináció segítségével előcsalogathatunk és érdekes effekteket hozhatunk létre.
 • Amire szükségünk lesz

  MS Paint
 • MS Paint trükkök

  Rajzoljunk egy kört. Ha közben a SHIFT-et lenyomjuk, egészen biztosan tökéletes kört fogunk kapni. Osszuk a kört négyfelé, majd színezzük ki tetszőlegesen a cikkelyeket. Jelöljük ki, tegyük a bal felső sarokba, majd a SHIFT megnyomásával elkezdjük húzni, ecsetként lehet rajzolni vele. Ha a CTRL gombot nyomjuk meg, akkor klónozzuk a képet.
  Nyissunk új dokumentumot. Írjunk tetszőleges szöveget a dokumentumra, legyen fekete, a háttér pedig átlátszó. Kattintsunk a kijelölés eszközre, jelöljük ki a feliratot, húzzuk arrébb SHIFT-tel, majd húzzuk le vagy fel, és csíkos lesz a feliratunk.
  Az ecsetnek három különböző mérete van és négyféleképpen lehet használni. Ha a CTRL-t és a + gombot egyszerre nyomjuk meg, akkor növelhetjük az ecset méretét, ugyanígy a kijelölt területet is növelhetjük.
 • Címkék:

  paint ms paint rajz trükk billentyű egér
BelaKatona - 6 éve, 11 hónapja

Egyébként elárulom: A win7 paint-ja egy nulla. Onnantól kezdve, hogy - kvázi- nem ismeri az átlátszó kijelölést... Le kell tölteni az xp-s verziót a win7-re... Megtalálható a neten.

BelaKatona - 6 éve, 11 hónapja

Ez nagyon jó ! Én se tudtam, pedig szeretem használni a paint- et.

Donatus - 12 éve, 3 hónapja

Nagyon jó videó, a trükköknek pedig jó hasznát veszem.

-nocesz- - 12 éve, 7 hónapja

azért köszönöm remélem megtalálod

ryncaise - 12 éve, 7 hónapja

Szia -nocesz-!

Ha én ezt 2 év és 3 hónap után megtalálom, csodát teszek! Azóta már újrahúztam a gépet is, és több 100 betűtípusom van! Majdnem reménytelen, de ha rátalálok, beírom!