Keresés Kategóriák Kedvencek

Ingyenes weboldal készítés az ucoz.com segítségével - Külalak, kinézet szerkesztése

Készítette: hackflux2
2010. február 23. 11:07:12 - 9687 megtekintés
 • Ebben a tippben megtekinthetjük, miként készíthetünk magunknak saját honlapot az ucoz.com oldal segítségével. Most a külalakkal foglalkozunk.
 • Amire szükségünk lesz

  internet
 • Külalak, kinézet szerkesztése

  Menjünk az Általános – Főoldal – Külalak vezérlése mellett az Általános sablonok és stílustáblázatnál találjuk meg, hogy lehet a CSS-t beállítani. Minden témának már a CSS-e, de ezt meg lehet változtatni a Beállítások – Általános beállítosoknál.
  A CSS-ben fontos rész a fejléc, a háttér, menüszínek és menü háttér.
  A Container résznél láthatjuk, hogy lehet berakni a hátteret. A Fájlmenedzser menüpontnál töltsük be a képet, majd kattintsunk a nevére, megkapjuk a html kódot, amit másoljunk ki és illesszük be a megfelelő helyekre. A színkódokat Photoshopban tudjuk megnézni.
 • Címkék:

  weboldal honlap honlapkészítés weblap ingyen
kacsapicsa - 13 éve, 10 hónapja

Sziasztok segiteek nekem csinali mert meg newm ertem hogy kell vegyetek fel msn re toth_adam1@hotmail.com

jakab120 - 13 éve, 12 hónapja

hy vannak más külalaku oldalak és pl nem tudom más disájnos honlapot annak a fejlécnek mi a neve ahova be másolom a linket és felrakja a fejlécet

hackflux2 - 14 éve

ok igyekszem................

Musi - 14 éve

Nah hali
nem hinném hogy pont a photosop - ra van szükség olyan fejlécet tudok Gimp 2 - vel is meg színkódok is vannak ott is.... . Ezektől eltekintve jó a videó =) bár még egyet ajánlanék hogy az egeredhez rakj valami jelzést vagy zoom-ot rakj be a videódba mert azt értem amit mondasz csak hát ahogy nézem pl ebbe a vidibe mondtad ide meg ide illesszük be és nem is láttam egered meg hogy hova gondolod . De szerencsére érthetően elmagyaráztad. 5 =)

Attila_ - 14 éve, 1 hónapja

k3l3m3n, igyál inkább egy pohár hideg vizet az megnyugtat. Ne kritizálj, hanem csináld meg jobban és mutasd meg, hogy te jobban tudod mindezt. Kíváncsi vagyok a te videódra, hol van?