Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan turbózzuk fel a Google szolgáltatásait?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. augusztus 4. 19:44:13 - 11519 megtekintés
 • A Google szolgáltatások önmagukban sem rosszak, de egy egyszerű kiegészítéssel feljavíthatjuk mindet!
 • Amire szükségünk lesz

  Firefox
 • A CustomizeGoogle feltelepítése

  A Firefox böngészőbe (más böngészővel nem működik) írjuk be a következő címet: www.customizegoogle.com Jobboldalt kattintsunk az Install now gombra, ami máris feltelepíti a kiegészítést a Firefoxunkra. Indítsuk újra a böngészőt. Az Eszközöknél látható egy új menüpont: CustomizeGoogle beállításai.
 • Mire is jó mindez?

  Ha elkezdünk gépelni az alap keresőbe, nem történik semmi, ám, ha rákattintunk fent a CustomizeGoogle-ra, a Web menüben kapcsoljuk be a Google Suggestet, frissítsünk egyet, és ha valamit elkezdünk gépelni, javaslatokat tesz a keresésre.
  Ha rákeresünk bármire, alapból a kiadott link mellett két lehetőséget ad (tárolt változat, hasonló oldalak). Ha bekapcsoljuk a Waybackmachine-t, akkor megjelenik egy harmadik link, az Előzmények, amire rákattintva egy teljesen független oldalt kapunk, ahol évekre visszamenőleg meg tudjuk nézni, amire kíváncsiak vagyunk.
  Képkeresésnél ha rákattintunk a behozott képre, az nem közvetlenül a képre mutat, hanem az oldalra, ahol a kép látható, és a felső frame-ben láthatjuk, mire kerestünk rá. Most a Képek menüpontnál állítsuk be a második lehetőséget (Link közvetlenül a képre mutasson), és már azonnal a keresett kép fog bejönni, ha rákattintunk.
  Próbáljuk ki a többi beállítási lehetőséget is!
 • Címkék:

  google gmail google calendar google customizer
Brien97 - 12 éve, 5 hónapja

Sziasztok, én is fel szerettem volna rakni de nem jött össze mert a Firefox 3.6.4 al nem kompatibilis,ez érdekes. Esetleg nagyon régi a customize google, csak ezt a verziót találtam.

W7W7 - 12 éve, 11 hónapja

Honnan Tutod Letölteni Ezt A Firefoxot???Mert Nekem 3.5.6 Verziószámú És Ehez Nem Jó

jani12 - 13 éve, 7 hónapja

Nekekm hiába van bepipálva a link közvetlenűl képre mutasson akkor se mutatja

start01 - 13 éve, 9 hónapja

Köszi a segitséget,nagyon jó a videó!

ghost20 - 14 éve

Előzményekben a "Mar 11, 2000"-re kattintva :-)